[]

Saab Hakkında

İlk sorum Saab'ın akibeti ne oldu çinlilere satılma durumu vardı bir ara yeniden üretime geçecek gibisinden haberler görmüştüm?

İkincisi ise uzak bir tanıdık 9-3 aero 1.9ttd satıyor. Araca bir kere bindim ve kullandım şu an halen etkisindeyim desem yeridir. 100bin tlye kadar bir araba almayı düşünüyordum ve kafamda 1.8-2.0 benzinli a5 vardı, yine bir arkadaşın a5i ile Saab'ı deneme imkanı bulduk. Stage 2 yüklü a5 1.8tfsi ile roll yaptık ve Saab ezdi geçti resmen (Saabda da Hirsch performans paketi var bu arada / 231bg-450nm)

Şimdi soruma geliyorum, almayı düşündüğüm a5 coupe. Ailevi bir durum yok, araca ben, kız arkadaşım ve köpeğimden başka binecek adam da yok doğru dürüst. Kasa olarak da a5i çok beğeniyorum fakat Saab da içime resmen kaya gibi oturdu, diğer tüm opsiyonları sildim kafamdan (c180, 3.20d e92, s60 d4). Saab fiyat uygunluğu olsun performansı ve konforu olsun ve fiyatı olsun (62k) aklıma yatıyor fakat son sahibi olur muyum diye de düşünmüyor değilim? Biraz uzun oldu ama tavsiye verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Not: 3 yıl geceyi gündüze katıp yurtdışı şantiyelerinde çalışıp para biriktirdim ve bu ilk arabam olacak, feci ince eleyip sık dokuyorum, 27 yaşındayım, alacağım arabaya en az 2 3 yıl binerim gibi geliyor.

 
Saab alınıp 2-3 yıl sonra satılacak bir araba değil, alınıp uzun yıllar zevkle binilecek arabadır. İleride sıkışıp satmak zorunda kalırsanız hemen elinizden çıkmaz ama satılmayacak araba yoktur.


  • anarche  (13.12.14 16:41:51) 
2 3 yıl bineceğim minimum süre, araçtan memnun kalırsam bu süre iki katına da çıkabilir :) işin teknik kısmı hakkında bilgi almak istiyorum ben daha çok.


  • hailtothethief  (13.12.14 18:38:36) 
yeni saab'ları kim üretiyor bilmiyorum ama eskileri isveç üretimi, euro ncap testlerine kıps yapan bir araba kendisi. :) dieğr arabaları duvara çarptırırken saab'ları apartmandan aşağı atarlar. :) isveç kraliyet markasıdır, asıl işleri uçak motoru tasarlamaktır.

al yani. hem elit kesim olursun. :) ayağa düşmemiş ender kalite arabalardan.
  • yirmisantim  (13.12.14 18:49:26) 
@nick

Kötü tecrübeleriniz mi var biraz açsanız? :)
  • hailtothethief  (13.12.14 20:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.