[]

Steam'deyken bir anda bilgisayardaki hersey silindi

Merhaba macbook'ta steam'de football manager atolyesinden birseyler yuklerken bir anda bilgisayarim sifirlandi. Icinde ne var ne yok silindi. Bu nasil oldu bir yorumu olan var mi?




 
olmaz öyle şey? nasıl sıfırlandı? steam beta mı kullanıyorsun?


  • bay meraklı  (13.12.14 04:10:41) 
macbook kullanmadım ama çok ilginç ya. bir anda sıfırlanma imkansız bi kere her şeyi tutup sil deseniz bile bi anda silebilir mi ki mac'ler ? hard disk kullanımınıza falan bakın bakılabiliyorsa bomboş mu yoksa dolu mu eskisi gibi. valla aklıma bi şey gelmiyor gelenler de hep windows için ve windows ve mac nerede kesişiyor nerede ayrılıyor bilemediğim için anca bunları söyleyebiliyorum. yok ya, hard disk denen şeyin okuma yazma hızı belli, mümkün değil bir anda komple silinmiş olamaz her şey.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.12.14 04:10:42) 
en son gordugum goruntu fm 2015 in icinde atolye dosyalari yukleniyor gibi bir seydi yaklasik 4-5 dakika surdu sonra baktim save dosyami acamiyorum oyundan cikip gireyim dedim. Masaustu bombos butun dosyalar gitmis. Harddiskin 20 gb'i kullaniliyor diyor. Hic yedekleme yapmamistim bir sey olmaz diye hersey gitti ben de ustune o sinirle format attim simdi. Virus falan olma ihtimali var mi acaba ?


  • dergus  (13.12.14 06:44:08) 
SSD bellek mi yoksa mekanik harddisk mi kullanıyorsun? Hani elektriksel zamazingolardan ötürü SSD'mi uçtu acaba?


  • zombi  (13.12.14 08:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.