[]

Nasıl giderim?

www.haritamap.com/yer/187024/kizilelma-caddesi.html

anadolu yakasından bu adrese en kolay nasıl giderim? Fatih'i hiç bilmiyorum, bir yardım lütfen. Teşekkür ediyorum.


 
Fındıkzade'den sonrası :d ? Beyazıt'tan ötesine hiç geçmedim haseki mahallesi uzak mıdır, yürümeyle ne kadar tutar?


  • oranjlaturanj  (13.12.14 01:41:17) 
Fındıkzade durağında indiğinde karşında mado olacak hafif çaprazda o madonun olduğu yere gitmen gerekli o caddeden girdiğinde kızılelma caddesinde oluyorsun. Yan durağın karşı caddesi kızılelma caddesi zaten. Caddenin en sonuna dahi gitsen maksimum 10 dakika yürürsün çok çok uzun bir cadde değil.


  • Tears of Devil  (13.12.14 01:44:45) 
Bu arada mobil olduğum için editleyemedim. O bölgeyle ilgili sormal istediğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. Doğma büyüme oralıyım ben :)


  • Tears of Devil  (13.12.14 01:45:45) 
Cevaplar için teşekkür ederim kafamda canlandı güzergah, iett'den durak ismi aratıyordum artık. zayıf yön bıulma kabiliyti + bilmemek çok fena. Detaylı anlatım için ayrıca teşekkürler @Tears of Devil : )


  • oranjlaturanj  (13.12.14 01:50:04 ~ 01:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.