[]

Koç tarih vs istanbul iktisat

Evet?




 
bence istanbul iktisat değil. hatta hiçbir iktisat değil.


  • golgem var iyi ki golgem var  (12.12.14 23:24:17) 
ikisi de işsizliğe atılan büyük bir adım der kaçarım


  • divit  (12.12.14 23:25:37) 
akademik devam edecekse koç tarih olabilir ordan yandal çap vs. bir şeyler de yapılabilir. Kendini geliştirirse iyi fırsatlar elde edebilir


  • isadora  (12.12.14 23:27:10) 
ingilizce ogrenmek istiyorsan koç.


  • the junior jr  (12.12.14 23:29:57) 
Koç tarih. Baktın tarih sarmadı istersen endüstri mühendisliğine bile geçebilirsin.


  • i was made for you  (12.12.14 23:37:11) 
Ortalama kasabilirim diyorsan koç tarih değilse öbürü


  • organikdusler  (12.12.14 23:43:07) 
koç tan sonrasını okumadım. tabiki de koç


  • merkezefendi  (12.12.14 23:45:39) 
koç tarih demek kolay la tabi bilgisayar başından. TARİH olm yani en nihayetinde, akademik kariyer yapamazsan mesleğinle alakalı çok çok az şansın var bir şeyler yapmak için; bu yüzden cevabım istanbul iktisat. okurken ne yap ne et ingilizceyi müthiş manyak harika bir şekilde öğren.

zamanında ben de sözelden de girmiştim ve koç tarih falan geliyordu tam burslu, manyak gibi de burs veriyordu, gitmedim ve pişman değilim. yine olsa yine gitmezdim.

he çok manyak param var diyorsan kafana göre, hangisi zevkli gelecekse onu oku.
  • vedat chili peppers  (12.12.14 23:53:13 ~ 13.12.14 00:08:44) 
hakkaten la tarih diyenler neyin kafasında anlamadım, mezun olunca koç holding işe alıyor da biz mi bilmiyoruz.
aynı kafayla ben sosyoloji ya da felsefe okumanı tavsiye ederim.

  • divit  (13.12.14 00:09:47) 
Yav diyoruz ki Koç tarihe giderse adam istediği bölüme geçebilir tıp hariç, çok esnek bir okul. İşletme, mühendislik, hukuk, edebiyat ne isterse. İstabul İktisat'a giderse anca İstanbul İktisat'ı bitirir.


  • i was made for you  (13.12.14 01:29:09) 
hacı s.kini sallasan iktisat/işletme/kamu yönetimi mezununa çarpıyor. İİBF'den uzak dur eğer asgari ücretle çalışmak istemiyorsan


  • bilmemkacincinick  (13.12.14 02:15:03) 
koç tarih


  • heidifener  (13.12.14 02:31:15) 
Koc+(burslu oldugunu varsayiyorum)
Ingilizce(hazirliktaki hocalarin hepsi native), bolum degistirme ya da cap yapma kolayligi, kariyer merkezi ve kuluplerin kariyer odakli calismalari cok yardimci olur, tarihten bir arkadasim HSBCde staj yapti bu yaz.
Tabi biraz sana da bagli, firsatlari degerlendirebileceksen Koc, yoksa okurken sadece okursan sadece Tarih mezunu olursun.
  • lovegeeks  (13.12.14 04:22:54) 
Girip bölüm değiştirecekmisşsin.

Tarih ne ya? iibf hakkında atıp tutanlara aldırma. Hala tercih ediliyorsa kendini geliştiren iibfli işsiz kalmadığından. İstanbul iktisatı 24 yaşında bitiren arkadaşım mezun olur olmaz iyi bir denetim firmasında çalışmaya başladı.

İş insanda bitiyor.
  • patiska  (13.12.14 08:30:44) 
ahaha bölüm değiştirme nedir ya :D adam bölüm değiştirebilir miyim diye sormamış ki, o zaman tarihe girip atom mühendisi ol :D
boğaziçi kimya bitirip bankacı olanlar gibi(var böyle bi gerizekalı arkadaşım) gizli işsiz mi olsun. askasjd bide inglizcesi iyi falan demişler :D

tarihten çıkarsan ya öğretmen olursun ya akademisyen, hiçbir banka veya kurum elinde mesleğe yakın eleman varken gidip tarih mezununu bankacı yapmak istemez.
iktisattan çıkarsan işsizlikle ceo olmak arasında gidip gelebilirsin olay tamamen sana bağlı. iktisat mezunu evet çok ama çoğu 4 sene boyunca 1 ay bile okula gitmemiş niteliksiz elemanlar.


işte bunlar hep koç holding pr'ı
  • divit  (13.12.14 13:18:49) 
buraya yorum yapanların çoğu piyasayı bilmiyor sanırım.

öncelikle tr de schooling olayı yok orayı bi geçelim önce.

bizzat tanıdıklarımdan örnek vereyim, itü de makina bitirmiş arkım vestel'de pazarlama uzmanı(?) olarak çalışıyo.

boğaziçi nde felsefe okuyup londra'ya 'sosyoloji&antropoloji' masterı yapmaya giden arkım mezun oldu geldi nestle'de brand manager(?) olarak işe başladı.

bilkent de political science okuyan arkım iş bankası'nda yatırım uzmanı(?) olarak işe başladı. daha da sayabilirim istersen.

yani koç tarih demek tarihçi olcan demek değil. tr de 3-4 üni var ordan mezun olunca hangi bölüm olduguna bakmıyo kimse. diyo ki sadece koç sabancı boğaziçi nden öğrenci alırım ben diyo. istanbul üni de okursan anca yılda 1 pilav gününe gidersin. koç da okuysan onlarca high-profil insan networkün olur. bunun da faydasını iş dünyasında görürsün zaten.

o yüzden NEEYY TARİİGHH Mİ KPSS YE Mİ HAZIRLANCANNN diyenlere kulak asma
  • merkezefendi  (15.12.14 14:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.