[]

Avcılar'dan Edirne'ye en kestirme seyahat şekli? Silivri-Edirne arabaları?

Merhabalar,

Yarın 10 gibi Edirne'de olmam lazım. Otobüs seferlerini biliyorum ama Avcılar'dan otogara gidip tekrar ordan Edirne otobüsü zor geliyor.

Eskiden Silivri terminalden Kangoo araçlar kalkardı onlar hala duruyor mu? Duruyorsa ne kadarda bir kalkıyorlar?
Bir de yine eskiden Avcılar'dan direk otobüs kalkardı, Metro'nun B.düzünden seferi varmış gibi birşeyler duydum.

Tecrübe eden ya da güzergahı bilen varsa çok memnun olurum.

 
bence otogar üzerinden daha çabuk gidersiniz. sırf silivri bir saat sürüyor yoksa.


  • fayfim  (12.12.14 22:33:00) 
silivri otogardan edirne otobüsleri kalkıyor hala. ama silivri'ye gitmenin tek yolu silivri birlik. kaç saatte bir var bilmiyorum. en kısa öyle sürer sanırım avcılar'dan silivri bir saat sürer.


  • mula  (12.12.14 22:36:05) 
@mula benim dediğim otobüsler değil 7 kişilik kangoo gibi araçlar vardı eskiden, çorlu'ya tekirdağ'a falanda gidiliyordu. otobüs varsa saat başı ona da tavım.

@fayfim hocam yukardan binip direk silivriye giderim, otobüsle gidince 1.5 saat önceden alıyor sefaköyüy'dü cennetiydi orda yarım saat beklemesiydi sinir oluyorum nedense.
  • novusordoseclerum  (12.12.14 22:48:03) 
varı sanki ama ne durumda bilemeyeceğim.


  • kujovic  (13.12.14 00:38:48) 
avcılar silivri arası -yoğun trafik yoksa- 1 saatten az sürüyüor 40-45 dakika falan.


  • nuka cola  (13.12.14 07:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.