[]

arkadaşlar yağlı boya resime başlamayı düşünüyorum

fiyat performans açısından tavsiye edeceğiniz marka söyler misiniz? boya tuval fırça vs için.




 
süreklilik sağlayacaksanız Talens, ardından da Daler&Rowney i öneririm. fiyatları biraz yüksektir ama.
yok deneme yapacağım mühim değil marka, orta kalite bir şeyler seçebilirsiniz.
yine süreklilik olacaksa, fırçayı kesinlikle van gogh serisinden öneririm.
  • mimimi  (12.12.14 22:05:56) 
çok teşekkür ederim. orta kalite ile başlamayı düşünüyorum. ona göre bir tavsiyeniz var mıdır?


  • sen olmayan cocuk benim  (12.12.14 22:11:30) 
Ne demek...
Daler&Rowney uygun bence. 42 liraya kadar gormuştum 12 lik olanı. Bence yeterli orta Düzey icin. 24 lugu de 70 kusur liraydı. Yalnız beyaz ayrı bir tüp boyanız mutlaka olsun. Siyah da tabii. O tercihen. Renkleri siz yaratacaksınız cunku. Zaten orta Düzey diyorsanız biliyorsunuzdur.
Talens ve Daler&Rowney dememin sebebi de boyaların kucuk miktar ile buyuk olcude is çıkarabilmesi. Inanılır gibi degil pigmentleri. Tabii daha iyileri de var ama hobi olarak guzel bir eser ortaya çıkaracaksam benim ilk tercihlerim.

O kadar yazdım ama silmeyeyim belki daha sknra izinize yarar ben orta kaliteyi orta Düzey siye okumusum kusura bakmayın.
O halde pebeo var mesela. O da iyidir. Bunların bir tık altı. 30 lira civarında 12 ligi. Pebeo fırça seti de oluyor, Van gogh biraz pahalıdır ama gerçege en yakın ya da gerçek serileri var. Malum size simdi yelpazesinden tut boy boy fırça lazim. O halde pebeo fırça seti isinizi görür bence. Ama ben olsam tek tek bütçeme ve elime gore deneyerek seçerim fırçayı. Oyle yapiyorim yani hep. Kalın sanki fırçalardan hoşlanmam mesela. Hareket kabiliyetimi kısıtlıyor.
Bir de mutlaka tahta palet öneririm.
  • mimimi  (12.12.14 22:33:37) 
tekrardan çok teşekkür ederim. silmediğiniz iyi olmuş :) kendimi biraz geliştirirsem tekrar referans olur bu cevabınız :)


  • sen olmayan cocuk benim  (12.12.14 22:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.