[]

eksik driver'lar

format attım. slim driver 19 tane eksik buldu. hepsini mi indireyim, napayım. neler mühim. bi anlatsanıza müsait olanınız varsa.




 
windows 8.1 ise gerekli donanımları bulmak daha kolay. işletim sistemini söyle ona göre yönlendirelim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.12.14 21:39:08) 
7 ultimate hocam :( bu şekilde yardımcı olamaz mısın?


  • brad pitt  (12.12.14 21:45:57) 
Ses, lan ve chipse önemlidir. Ses alma, internete bağlanma için gerekir. Ekran kartı, usb port driverlari olsa da olur olmasa da olur. Zaten default olarak varlar. Ekranda sorun oluras güncellersin ekran kartını. Ya da bedava bir driver güneclleme programı bulursun, o kendisi indirir.

Tek tek sitelerine girip de indirebilirsin. Ethernet için intele, erkan kartı için ati ya da nvdia siteleri gibi.
  • Cursed Chico  (12.12.14 22:05:43) 
koskoca brad pitt gelmiş driver soruyor olmaz mıyız. slim drivers'ın buldukları genelde ıvır zıvır her şey dahil oluyor ama indirmende bir sakınca yok çoğu ufacık ufacık şeyler oluyor çünkü. ekran kartı için de nvidia ise geforce experience kur o halleder, amd için hangisi bilmiyorum ama onun da direk ana sitesinde yazar. dediğim gibi tek tek seçmekle uğraştığımıza değmez, önemsiz olanların boyutları çok ufak oluyor ve gerçekten önemsiz oluyorlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.12.14 22:06:05) 
Drp.su sitesine bi bak. Aradığın orada.


  • cetoxim  (12.12.14 22:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.