[]

Okunabilir ve güzel yazmak

Yazım çivi yazısından hallice. Bazı arkadaşları görüyorum muntazam cetvelle yazılmış gibi harfler. benim harfler hepsi kendi başına cumhuriyet, birbirleriyle alakaları yok, bazen kendi yazımı okuyamıyorum o derece.

Nasıl düzeltirim ben bunu. Güzel yazmak sonradan öğrenilir mi?


 
öğrenilmez ama yazmak gerçekten de pratik işi çocukken annem yazın günde iki saat yazı yazdırırdı bana yazamıyorum diye. yazmaya yazmaya iyice unutuyo insan. ben de kendi yazımı okuyamıyorum hele ki yıllardır hiçbir şey yazmam gerekmedi, belirli aralıklarla özenerek yaz böyle bi saat filan. elin alışsın.

edit: kendine yazısı güzel birini seç ona özen bi de işe yarayabiliyo
  • mula  (12.12.14 20:55:22 ~ 20:56:11) 
kalem tutuş şeklinizi değiştirin. fark edilir düzeyde gelişme olması muhtemeldir.


  • sen olmayan cocuk benim  (12.12.14 20:57:55) 
güzel yazı defteri alın. çizgiler arasında kalarak denemeler yapın.
fine handwriting diyerek aramalar yapabilirsiniz youtube da.

bu arada kendinize beğendiğiniz bir pilot, dolma ya da tükenmez kalem alarak yapın önerdiğim şeyi. emin olun işe yarayacak. pratik yapmak önemli olan. tarz seçmek bir de.
  • mimimi  (12.12.14 20:59:54) 
Yok mudur bunun tekniği alıştırması videosu falan yahu?


  • zikardo  (12.12.14 21:00:29) 
e dedim ya youtube da var diye


  • mimimi  (12.12.14 21:02:49) 
pardon ben yazarken senin yorumun yoktu.


  • zikardo  (12.12.14 21:03:31) 
benim de çok kötü, hep rezil oluyorum :/


  • intern in the house  (12.12.14 21:31:03) 
Hocam hep doktor olacaksın derdi. O derece.


  • cetoxim  (12.12.14 22:51:21) 
yapılan bir araştırmaya göre, yazısı çirkin olanların güzel olanlara oranla daha zeki olduğu tespit edilmiş. güzel yazı, o yüzden boş uğraş bence. bilgisayarlarımız bize times new roman ı sunmuş, daha ne istiyorsun. sen başka alanlara yönel :)


  • cok iyi yol  (12.12.14 22:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.