[]

Kodak Z1085 IS ve Rechargable Battery Sorusu?!

www.kodak.com Şu üründen bir adet elime ulaşmak üzere. incelemelerinden okuduğum kadarıyla pil süresi pek iyi değilmiş. bende alet gelmeden pil sorununu ortadan kaldırmak istedim. tavsiye edilen CR3V pili(''KLIC-8000'' kodak marka pili) ve şarj aleti çok pahalı olduğundan, şarjlı pil olayına girmek istiyorum. kaç mAh'lık pil bu aleti doyurur(sözkonusu CR3V-(KLIC-8000) pile eşdeğer), Hangi Marka tercih etmeliyim veeee En önemlisi mümkünse pil şarj süresi en düşük alet hangidir?.

not: gerekirse iki ayda bir yeni rechargable pil alırım, pillerin benimle yaşlanmasını beklemiyorum.. istediğim taktığım vakit çalışabileceği en uzun süreye çıksın, ha bu arada aleti kullananlardan da ürün hakkında bilgi bekliyorum.


Şimdiden teşekkürler, Sevgiler.

 
Gelecek makine ile ne kadar uyumlu olur bilmiyorum ancak Varta kullandığım en kaliteli şarj edilebilir pilleri üretiyor. GP'den Datron'a kadar birçoğunu kullandım ancak hiçbiri Varta kadar performansa sahip değil. Hiç kullanmadım ancak Varta bulamazsınız Duracell de alabilirsiniz. Philips vb markaların sırf fotoğraf makinesi için üretilmiş hiçbir piline güvenmeyin.

Şarj aletlerinin süreleri oldukça değişebiliyor ve söylenilen süreleri de çoğu karşılayamıyor. Zaten pilin ne kadar şarj olduğunu gösterebilen bir alet henüz yok. Basıyoruz uyduruk bir ışık yanıyor biz de şarj oldu ya da olmadı diyoruz. Bu yüzden pilini alacağınız markanın şarj aletini almak heralde en mantıklısı olacaktır.

Ayrıca, fotoğraf makinenizin kullanım kılavuzundan kaç amperlik pillere uyumlu olduğunu kontrol etmenizi tavsiye ederim. Performans felan deyip makine elinizde kalabilir de.
  • guzelmarmara  (03.08.09 09:28:41) 
ben ebay'den yan sanayi klic-8000 ve charger aldım, gayet memnunum.

şuradan kendine uygun bir satıcı bulabilirsin ==> shop.ebay.com
  • boshi  (03.08.09 17:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.