[]

sanal pos

internet alışverişi yaparken, alışveriş yaptığınız sitenin kendi sanal posunun olması sizin için bir tercih sebebi midir? payu, iyzico gibi sitelere yönlendirmesi sizi caydırır mı? yerli sitelerden bahsediyorum.




 
Elbette tercih sebebidir.

Geçenlerde Steam'den oyun alırken BoaCompra diye bi siteye yönlendirdi de onda bile acayip kıllandım, önce bi araştırdım öyle yaptım ödemeyi.
  • an engineer  (12.12.14 16:34:30) 
@want2die
kısaca kendi sanal posu olmayan veya alamayan firmalar için bir ödeme arayüzü.
(bkz: payu)
(bkz: iyzico)
  • inheritance  (12.12.14 16:42:15) 
kendi sanal posu olan şirket daha güvenilirdir. zira, buna sahip olmak kolay değildir. hem bankalarca hem de ssl sertifikalandırma şirketlerince, şirketin ticari geçmişi ve sicili incelenir. gerçek olmayan, dolandırıcı olan biri sanal pos kullanamaz. çünkü sanal pos sicili bir kere bozulduğunda o şirket bir daha değil sanal pos, kredi kartıyla bile satış yapamaz.


  • tahtelbahir  (12.12.14 16:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.