[]

beynim ve belim sıkıntılı ama doktor bi şey yok diyor

15 dakika bulaşık yıkasam bile belimin şu alt tarafı, totonun üstündeki lomber dedikleri yer galiba, çok ağrıyor. öne eğilince azalan bi ağrı. bununla birlikte son zamanlarda artan bi konfüzyon hadisesi de var. kafam sürekli bulanık, inanılmaz verimsiz ve aptal hissediyorum.

b12 vitaminimde sorun yok. şekerim falan da normal çıktı. belimin üç bölgesinden ve beyinden, farklı bir amaçla da olsa, MR çekildi. hatta bunların 3'ü (orta-üst bel ve beyin) ilaçlı çekildi.

dün doktorumun söylediğine göre hiç ama hiçbir şey yokmuş. belimde de beynimde de her şey olması gerektiği gibiymiş. e kan testinde de bi şey yok.

niye ağrıyor o zaman? veya niye çok dalgınım, kafam basmıyo?

bu arada konfüzyonu artistik kelime diye kullanmadım. rahatsızlığın adı öyle geçiyor. adını söylerken bile 4-5 saniye düşünüyorsun. hangi günde olduğunu söyleyemiyosun. öyle bir aptallık hali geliyor.

 
Psikolojik olabilir.


  • vendorth  (12.12.14 16:20:01) 
benim de belim çok ağrıyor pescador. bir zahmet bilgisayar başından kalkıp spora yazılman gerekiyor :) yoksa ömür boyu ağrıyacak. belde hiçbir problem olmasa bile yanlış oturup kalkıyorsan ağrır. çok oturuyorsan çok ayakta duruyorsan ağrır. çok yatıyorsan bile ağrır. herşeyin ortası güzel. aynı zamanda bol bol spor yapacaksın ki pas tutmasın vücudun da yalandan sağı solu ağrıyacak zaman bulamasın :))


  • fayfim  (12.12.14 16:22:30) 
@vendorth, hocam yok yauuu! psikolojik olamayacak kadar ağır. hafif bi sızı falan olsa eyvallah psikolojik derim de çat diye kilitleniyorum yani. muhtemelen fayfim'in dediği gibi eğri büğrü oturmaktan, berbat yatakta yatmaktan dolayı. bi de kilo aldım o yüzdendir belki.

@fayfim, abi yürüyemiyom şu an ne sporu :( düzelirsem yapıcam ama spor.
  • pescador  (12.12.14 16:26:24) 
spor dediğim illa futbol boks değil. yatalak hastanın bile kendine göre sporları var. yürüyemiyorsan oturarak spor yapmaya başlayacaksın, koşamıyorsan yürüyerek :) bel jimnastikleri dene. internette binlerce olduğuna eminim.


  • fayfim  (12.12.14 16:29:02) 
psikolojik olabilir +1. ağrının derecesi ile ilgili değildir

pilates yap
  • la noix  (12.12.14 16:41:46) 
bir ftr uzmanıyla görüş. sana bel için egzersizler yazsın. her gün uyandığında ve yatmadan önce yap. biraz belin güçlensin. sonra da spora yazıl. alternatif olarak bol bol yüzebilirsin.

imza: bel ağrısı çeken biri
  • argent dawn  (12.12.14 16:42:24) 
belinin kavisi olması gerektiğinden fazla olabilir.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (12.12.14 22:10:24) 
evet çok kavisli belim. böyle olunca ağrıyor muymuş ki? bayağı kavisli yani. anneminki de öyledir. sırtüstü yattığım zaman bolu tüneli gibi oluyor. altımdan kol mol geçiyor yani rahatlıkla.


  • pescador  (12.12.14 22:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.