[]

alllah adını verdim bana kilo verdirin ya!! (capsli)

obez oldum resmen! boyumla kilom aynı oranda. hiç bi zaman kilo problemim olmadı ama masabaşı işe başlayalı tam 10 kilo aldım. cami avlusuna bırakıp kaçmak istediğim bir göbeğim var. Boy 72 kilo 72. iştahım biraz yerinde. canım bişey isteyince onu illa yiyorum.

yağsız lahanalı sebze çorbası yaptım arada ondan içiyorum
yumurta yiyorum
tarçınlı su içiyorum
ekmeği az yemeye çalışıyorum.
spor yapmıyorum. yapcam. koşarım falan heralde.

yardım edin nolur!! nabayım ben??

fotodaki balık gibi hissediyorum.

 
İşlenmiş karbonhidratı kesin; günlük minimum 90 gram protein alın; sebze yiyin; zeytinyağı ve tereyağı kullanın; çiğ badem fındık ceviz yiyin; bol bol su için; işlenmiş karbonhidratı (çikolata kola cips vs.) kesin kilo verirsiniz.


  • angelus  (12.12.14 16:04:50) 
Ablacım, karbonhidratı ve şekeri tamamen kes. Tam bir ofis goygoyu olduğunu düşündüğüm tarçınlı su işini bırak da gerçekten günde minimum 2 litre suyunu iç; tarçınlısı tarçınsızı farketmez. Tempolu yürü. Yağ olarak zeytinyağı ve tereyağı kullan. Ekmeği bence hiç yeme. İlla yiyeceksen de tam tahıl, çok tahıl, çavdar filan ye sabah bi dilim. Proteinini ve sebzeni eksik etme. Tiroid kontrolü yaptır. Sağlığında bi sorun yoksa bu dediklerimi yapıp da kilo vermeme ihtimalin yok. Kolay gelsin.


  • pandispanya  (12.12.14 16:08:03) 
Spor yap, her gün 1 saat yürüsen bile yeter. Ama tabii daha komplike spor yaparsan daha iyi olur. Karbonhidrat yeme, protein ye. Akşam yemek yeme.


  • elikası  (12.12.14 16:10:51) 
öncelikle sürekli devam edebileceğin bir beslenme düzeni oturt. tarçınlı suymuş eti formmuş salataymış böyle abuk subuk şeylerle 3 kilo verirsen 30 kilo alırsın. hareket etmeye gayret et. koşmana gerek yok illa. akşamları 20 dakika yürüsen o bile fayda sağlar. kardiyo egzersizleri tabii ki daha faydalı ama bu soğukta şimdi akşam dışarı çıkıp da maraton koşucam diye zorlama kendini. 3 gün koşup sonra bırakma. yürümek iyidir.

bol su iç. akşam geç saatte yeme. allahın kitabın varsa yemezsin. şekerin allah belasını versin şeker çok berbat bi zehir, onu mümkün olduğunca azalt hatta becerebiliyorsan kes. kek çikolata falan ı ıh çok yanlış. ekmeği az ye aferin, o iyi.

ama bu işin sırrı sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. yoksa kilo vermişsin büyük bi olay değil. nickinden anladığım kadarıyla gadınsın ama yine de futboldan anlayacağını düşündüğüm bi örnek vericem ben sana. şimdi 34 hafta sürüyo lig taam mı. sen de balıkesirsporsun. balık vermişsin ondan balıkesir olsun takım. son 3 sıradaki takımlar küme düşüyo çünkü çok ağırlar şişkolar.

sen sezona iyi başlıyosun ama sonra işe girdiğin için performansın düşüyo pat pat pat son sıraya kadar düşüyosun. sonra işte tarçınlı su içiyosun, 3 gün koşuyosun, hatta saçmalayıp hiçbi şey yemiyosun falan. hop, galatasaray'la fenerbahçe'yi yeniyosun. süper başarı. ama sonra "ulan çok uğraştım be" diyerek bi salıyosun kendini. ooh. gelen vuruyo geçen vuruyo. çatır çatır 5'er 5'er yiyosun golleri. çok efor sarf ettiğiniz için oyuncuların sakatlanıyo, kart görüp cezalı duruma düşüyolar. bi boşveriyosunuz sonuncu oluyosunuz.

yani diyeceğim o ki lig uzun bi maraton. 2 maç kazanıp 32 maç kaybedersen olmaz o iş. enerjiyi verimli kullanmak gerek. kimse ömür boyu tarçınlı su ya da eti form falan yemez içmez. öyle şeyler yapmayın. sağlıksız şeyleri hayatınızdan çıkarmaya bakın. bu şekilde sağlıklı ve ideal kiloda olunur. yoksa kilo vermişsin neee, vermemişsin ne. 1 ay sonra geri alacağın kilolar için baklavadan mahrum etme kendini. yaptığın diyet, verdiğin mücadele bi işe yarasın.

ŞAMPİYON BALIKESİR OLEEEY
  • pescador  (12.12.14 16:14:51) 
spordan önce karbonhidrat almalısın. spordan sonra protein. sabahları yumurta yemeyi ihmal etme. içinde kazein proteini olduğu için tok tutar. işlenmiş gıdalardan uzak dur. şeker ihtiyacını meyvelerden sağlayabilirsin. c vitamini almaya dikkat et. sakın aç kalma. kastan verirsin. 2 veya 3 saat aralıklı beslen. suyunu da bol iç.

Acele etme hiç. Çok yavaş kilo veriyorum, gibi düşüncelerin olacak. Hormonal bir sorunun yoksa sağlıklı olan budur. Başarılar dilerim, umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
  • cok iyi yol  (12.12.14 16:20:56) 
tarçın ofis goygoyu değil, insülin duyarlılığını arttırdığını söyleyen araştırmalar var. yoğurt da faydalı.
canın bir şey istediğinde o şey sağlıksız, katkılı, yapay, boyalı falansa yeme. zayıf fit biri olsan da yeme. kaç kaç kaç onlardan.
yürü, bol bol adım at. koşarım diyorsan nabzına dikkat et. (220-yaş)*0,7 bandında tut ortalama. hiit'e bak.
arada bir kaçamak yapabilirsin, o kadar acımasız değilim. arada bir derken gün aşırı değil. ayda 1 veya 2 kez.
kuruyemişteki yağlar hem faydalı hem arada iştahını bastırır.
iş yerinde de masadan sık sık kalk, az tuvalete gider gibi yürü, kolunu bacağını esnet.

başarılar.
  • Lim5  (12.12.14 16:36:15) 
kalori saymaya başla. bizim şirketin menüsünde her tabak yemeğin kaç kalori olduğu yazıyor. günde 2000kalori almamız gerekiyor öğle yemeğini bir topluyorum 1600 kalori çıkıyor yuh amk diyip pilavı ve tatlıyı yemiyorum ben de.


  • argent dawn  (12.12.14 16:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.