[]

skyrim skill ve perk

skyrimde yeniyim dolayısıyla karakteri nasıl geliştiriceğimi bilmiyorum ilerki levellerde sorunda yaşamamak için karakter gelişimini anlatan bi yazı varsa yönlendirebilirmisiniz




 
ranged iyi işliyor skyrim'de. uzak mesafeden iş görecek bir şeylerin olsun derim. ister bow ister magic.

ama oyundaki hiç bir silah, hiç bir skill, kombinasyon 2 handed'ı kapıp koşan bir ayının tehdit ediciliğine yaklaşamıyor.

micro management seviyorsan oyunlarda armory'e de yüklenebilirsin iikincil veya üçüncül seçim olarak. hemen hiç bir loot yüksek seviye skillerle yapılan zırhların yerini tutmuyor/tutamıyor. onun dışında iyi yaptığın işi çok iyi yapabildiğin sürece oyuna adapte olursun, ciddi bir zorluk yaşamazsın. hepsinin ayrı keyfi var.

bir de ben skyrim mod'larını çok geç keşfetmiştim. keşke oyunun başından yüklemiş olsaydıum dediğim çok şey olmuştu. uzunca bir zaman ayırmaya değer mod araştırmak için. örneğin bir deadly dragons mod'u vardı ki oyunu gerçekten yeni bir seviyeye taşıdı. o ejderhalar neler yapabiliyormuş öyle.
  • rygard  (12.12.14 14:26:25 ~ 14:29:17) 
oyunu önce büyücü/savaşçı şeklinde oynadım. bir elde destruction büyüsü, diğer elde kılıç, balta vs. daha sonra dual wield denilen türden oynadım (iki elde iki silah) ve sneak olayına yüklendim. tahminimce en güçlü skill set şöyle olacaktır: sneak/one handed/destruction/light armor. bunlara archery'i de ekleyebilirsiniz, o durumda alchemy de öneririm. düzgün poisonlar yapınca, karşıdaki düşmanı çok kolay öldürebiliyorsunuz.

enchantment ve smithing bambaşka olaylar. ben oyun oynarken bir masanın başında durup, bu yeteneklerimi gelişterecek sabırda bir insan değilim. oyunun normal akışında gelişecek yetenekler istiyorum. o yüzden yukarıdakileri önerdim. sabrınız varsa enchantment ve smithing kasın. o zaman bambaşka diyarlara geçiyorsunuz.
  • starborn  (12.12.14 15:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.