(1)
sgk-iş göremezlik parası
Yapılan bir duyuruya göre ödemeler her ayın 8-14 arası yapılıyormuş. 13-14 hafta sonuna geliyor bu ay, bir sonraki aya mı kaldı dersiniz. Ödeme durumu: merkeze gönderildi olarak görünüyor online sistemde. Hesabımı da tanımlattım direkt ziraat hesabıma yatacak. Bir sonraki aya kalmasın artık aylar ol
Yapılan bir duyuruya göre ödemeler her ayın 8-14 arası yapılıyormuş. 13-14 hafta sonuna geliyor bu ay, bir sonraki aya mı kaldı dersiniz.
Ödeme durumu: merkeze gönderildi olarak görünüyor online sistemde. Hesabımı da tanımlattım direkt ziraat hesabıma yatacak.
Bir sonraki aya kalmasın artık aylar oldu :/
0
Kıllanıcı adı: (
12.12.14)
öncesinde ve sonrasında olduğu durumlar oluyor, online görünenin aksi durumlar da oluyor. bankaya gidip öğrenmek en iyisi. sonraki aya kalmaz.
0