[]

Dostluk maması

Bugün migros'ta sokak hayvanları için 1 liraya satılan küçük mamalardan gördüm. Başka nerde var bilmiyorum ama bunlardan alıp sokaklardaki kaplara koyabilirsiniz. ^.^




 
Kilosu 10 liraya geliyor o şekilde. Goody mama sonuçta, aslında o kadar etmez. Açık mama halinde 4 lira kilosu, bu şekilde petshoplardan alırsak daha çok hayvan doyar. En temizi tabi temizmamadan 15 kg falan almak. f/p maksimum oluyor.


  • Lim5  (12.12.14 01:11:57) 
@Lim5, bilmiyordum, çok teşekkürler :)


  • tatlar kacti  (12.12.14 01:31:25) 
aynı hesabı ben de yapmıştım adamlar bildiğin daha azla para kazanıyor hayvanseverlik ayağına


  • cedex  (12.12.14 07:19:01) 
o gayet pahalı olur ondan almaya gerek yok.
pet shoplşarda 5, hatta 4 liraya bile mamalar varken, 1 kilo goody'ye 10 tl vermek mantıklı gelmiyor. hepsi aynı ayarda sonuçta, daha çok kedi doysun diye 5 tl'lik olandan alıyorum ben sokaktakilere.

  • bradshaw  (12.12.14 08:41:40) 
hayvanları koruma gününde 2 paketi 1 liraydı, o zaman aldım ben. 5 kiloluk mamayı ayırıp taşıyacak çanta, poşet vb. yok bende gerçi :)


  • passion rules the game  (12.12.14 09:08:58) 
evdeki kediye mama sipariş ederken her zaman arabaya da bir 5kg alıyorum temiz mamadan. şirketin ve evin önündekileri besliyorum. daha hesaplı oluyor kesinlikle.


  • argent dawn  (12.12.14 10:44:05) 
temizmama.com dan al. 15 kiloluk kedi mamasından. çağatay yem sanayi, türk malı ve gayet kaliteli.


  • another fantasy  (13.12.14 21:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.