[]

ab oturma izni ile ingiltereye giriş

tc vatandaşı olarak macaristandan 3 aylık bir oturma vizesi alırsam bu süre içerisinde uk'ya girişte yine vize istenir mi? yoksa oturma vizesinin bir etkisi yok mu?




 
Yok.


  • duptıs  (12.12.14 00:08:28) 
yok abi alakası bile yok...keşke..


  • qazaqwsx  (12.12.14 00:09:26) 
ab vatandaşları da ingiltereye vize alarak gidiyor


  • facebook  (12.12.14 00:09:50) 
@duptıs-qazaqwsx-facebook cevaplar için çok teşekkür ederim.
@facebook hiç araştırmadım ama sanırsam ab vatandaşlarının ingilterede oturum için vizeye ihtiyaçları vardır. turistik vize muhabbeti yoktur sanki

  • re 1809  (12.12.14 00:24:23) 
Fransız arkadaşa sordum biraz önce geçen yaz turistik gezi için Londradaydı yok almamış vize.


  • qazaqwsx  (12.12.14 00:40:46) 
@qazaqwsx bende baktım zaten gerekmiyormuş. pasaport bile gerekmiyor olabilir hatta. dur en iyisi ona da bakayım

en.wikipedia.org
  • re 1809  (12.12.14 00:45:18) 
meksika bile vizesiz giriyormuş hem de 6 ay, olaya bak


  • christopher nolan  (12.12.14 08:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.