[]

kanun çalmak zor mudur

sevgili sanatçılar?




 
neticede kanun namina durualan birseydir.zor.


  • mrvengeance  (11.12.14 22:59:30) 
O kadar muhteşem bir alet ki kolay olduğunu sanmıyorum. Ama inanılmaz bir müzik aleti. Eğer başlamayı düşünüyorsanız gönülden destekliyorum.


  • aguilas negras  (11.12.14 23:34:12) 
şu bir gerçek ki doğru ses elinin altında duruyor sen sadece reflekslerini hızlandırıyorsun. perdesiz yaylılar gibi parmağınla doğru sesi bulmaya çalışmıyorsun.hele hele 2 nota arası 9 aralık olduğu varsayılan bi müzik türünde çalarken.
emekli olduktan sonra kanun çalmayı öğrenen teyze ve amcalarla karşılaştım fakat keman çalmayı öğrenebilene henüz rastlamadım.
öğrenmek istiyorsan emin ol başarabilirsin. benden de destek.
  • gis  (11.12.14 23:43:05 ~ 23:44:31) 
@gis, çok hevesliyim açıkçası, vakitten yana da çok sıkıntı yok. bir iki sene içerisinde vasat veya vasat altı çalabileceksem başlamak isterim açıkcası :)

müzik kulağımın zayıf olduğunu düşünüyorum ama hem sizin dediğiniz sebeplerden dolayı hem de kısmen piyano mantığı olduğu için müzik kulağı çok önemli bir faktör değil sanırım.
  • sen olmayan cocuk benim  (12.12.14 12:18:43) 
vakit ayırabildiğin müddetçe çalmaman için bi sebep yok :) bir şeye karşı heves duymak peşinden gitmek kadar doyurucu bir şey de yok.hem belki de müzik kulağın zayıf değildir. ne güzel işte o da gelişir kanundaki doğru sesleri sürekli duydukça :)


  • gis  (12.12.14 12:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.