[]

ZIRAATBANK (istemeden gelen kredi kartı)

daha yeni telefonuma "Sayin 'A B', Kredi kartinizi 'İLÇE/İL' SUBESI subemizden teslim alabiliriz." bu şekilde bir mesaj geldi.(imla aynı isim soyisim ilçe il farklı). Ziraat bankası ile en son öğrenciyken 2012 temmuz ayında kredi çektiğimde muhatap oldum o günden beri ne bankaya gittim ne kartı kullandım. şu an öğretmenim olduğum ilçede halk bank ve ziraat var. maaşlarımızı halkbank'tan alıyoruz. ocak 2015'te ziraat geçeceğimize dair yazı geldi. herhangi bir kredi kartı başvurusu talebinde bulunmadım. numara yok isim ZIRAATBANK. sanırım ziraatbankası bu ismi kullanıyor smslerde. sazan.avi olabilir mi?




 
Kartı alıp atm'ye sokmadıkça sıkıntı olmaz.
Bana da bulunduğum yerle anlaşmalı olduğu icin halk bank'tan otomatik hesap açmışlardi, kart falan çikarmislar, almadim.
ama bankamatikte kullanirsan aktiflesir kart.

Edit: sen yine de sor bir kaç kişiye ya, bu bankalar çok şerefsiz. Ama kullanmak istemezsen alma kartı.
  • suicidal ronin  (11.12.14 20:48:19 ~ 20:50:09) 
Tüğrkiyede olay bu. Üniversiteye kayıt olursun, sana kredi kartı verirler çünküanlaşmalıdır o devlet üniversitesi. NE protestolar yapıldı ama sonuç değişmedi. Öğrencilerin bilgilerini izinsiz banklara veren, onları kayıtettiren saçmasapan şeyler böyle.

Kartı almadkça aktifleşmeyecek, bir süre sonra da imha ederler diye düşünüyorum.
  • Cursed Chico  (11.12.14 20:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.