[]

akbilimizi nereden alıyorduk?

aklı beş karış havada olan biri olarak öğrenci akbilimi kaybettim. yarın yenisini çıkartmak istiyorum fakat iett'nin sitesinden nereden alacağımı bulamadım.
kadıköy veya üsküdar'dan almak istiyorum.
4 sene önce kadıköy hasanpaşa'dan almıştım. hala orada mı?


 
Akbiller yilbasinda kalkiyor diye biliyorum.
Istanbul karta geciliyor.

  • mavi istiridye  (11.12.14 20:28:17) 
@mavi istiridye, ağız alışkanlığı... istanbul kart kullanıyordum zaten.


  • kırmızıkaşekaban  (11.12.14 20:31:25) 
Uzunçayırda metrobüsün otobüs durağı kısmında veriyorlardı. Ayrıca netten başvururken o seçenekler çıkıyordu diye hatırlıyorum.


  • filipis  (11.12.14 20:33:01) 
nasıl bulamadın yav? istanbulkart.iett.gov.tr

et yemiyon mu sen bakiim?
  • seksen9  (11.12.14 20:33:41) 
hatta nokta atışı yapayım kadıköy metrosundan alabilirsin. ulaşımı en kolay o sanırım senin için.


  • seksen9  (11.12.14 20:37:01) 
@seksen9, çok teşekkür ederim. ya valla yiyorum inanmazsın öyle köfte falan değil bir keresinde haşlanmış ete benzeyen bir şey bile yedim, şahitlerim var ama demek ki bakar körlük devam ediyor:(

bu kadıköy rıhtım demiş şimdi sadece. kadıköy hareket amirliği mi neresinden veriyorlar? akbilsiz akbilsiz çok dolaşmak istemiyorum da.
  • kırmızıkaşekaban  (11.12.14 20:40:04) 
B12 eksikliği et yiyenlerde de görülebilen bir şey çünkü topraktaki bakteri vitamini üreten.

Eskiden istanbulda 3 yerden alınabiliyordu ama artık hemen hemen her ilçede bir merkerz var. Kaybtttiysen 20, kırıldıysa 10 lira veriyorsun değiştiermek için. Resim götürürsen onu koyuyor, götürmezsen eski resmni basıyor. Öğrenciysen öğrenci belgesi istiyor muydu emin değilim, ben vermemiştimn sanırım. Benim kırılmıştı da.
  • Cursed Chico  (11.12.14 20:42:35) 
gidip almanıza gerek yok. artık adrese kargoluyorlar akbili. ben öyle aldım en son.

internetten başvuru yapılıyor, ücreti kartla ödeme seçeneği var vs. gayet kolay bir yere gitmene gerek yok.
  • pokerface  (11.12.14 21:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.