[]

Sabah ve akşam trafiği için radyo önerisi (İstanbul)

Sabah giderken, akşam dönerken neler dinliyorsunuz? Akşam dönerken 19:00'da 104 Radyo D yine oyalıyor biraz adamı, ana haber bültenine canlı bağlanıyor, Cüneyt Özdemir'i dinleye dinleye gidiyorum. Sabaha da İrfan Değirmenci olsa çok iyi olacak ama İrfan'ı vermiyor sanırım.

Sabah haberlerini TV ile aynı veren radyo kanalı var mı? Mıy mıy mıy haber olmasın ama. Hani Murat Güloğlu bile olsa razıyım. Var mı o tip bi yayın?

Eğer yoksa sabah cem ceminay'dır, ya da ne bileyim şöyle mizahi ve enerjik bir program var mı? Geveze mi vardı eskiden?

Öneriler değerli, şimdiden teşekkürler.

 
akşamları mesut süre dinliyorum rock fm'de. tarzı biraz değişiktir ama alışınca çok komik.


  • teritori  (11.12.14 15:54:03) 
Cem Ceminay zaten var. Hangi radyo olduğunu unutmuştum, baktım, Radyo Viva'da imiş.


  • aychovsky  (11.12.14 15:55:26) 
sabah nihat sirdar, aksam mesut sure dinliyorum ben de.


  • rachel  (11.12.14 15:58:08) 
akşam rock fm 94.5 mesut süre, sabah radyo eksen 96.2.


  • merhum  (11.12.14 15:58:11) 
Sabah akşam nihat sırdar


  • suicides underground  (11.12.14 16:10:14) 
Sabah da akşam da Rock FM dinliyorum. Sabahları Metehan Mert Çakır idare ediyor, çok güldüğüm oluyor, akşamları da Mesut Süre var baya eğlenceli geçiyor programları :) Baya geyik dönüyor iki programda da.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (11.12.14 16:23:37) 
Pascal kadir Siker 1. Zaten dinlenme de


  • imparatorolmayikolaymisandin  (11.12.14 16:35:59) 
sabah kadir çöpdemir - pascal

ya da nihat sırdar
  • kakao  (11.12.14 16:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.