[]

Turkcell hattım kapandı mı yani?

Son tl yükleme tarihi dündü ben de yüklemedim, şebeke yok diyor müşteri hizmetlerinden tuşluyorum böyle bir numara yok diyor. İçinde de bir sürü kontör vardı ne yapmalı?




 
telefon aç hattına, ne diyor mesaj, geçici olarak kullanılmamaktadır mı? düz meşgul mü? kapalı mı? böyle bir numara bulunmamakta mı?

eğer böyle bir numara bulunmuyor diyorsa iptal edilmiştir (galiba 1 yıl yükleme yapmazsan oluyor ancak) parasını verip açtırman gerekir, diğerleriyse geçici bir sorun vardır, akşama tekrar dene.
  • rygard  (11.12.14 14:09:05) 
hiç birşey demiyor, şebeke yok diyor acaba turkcell bayisine gitsem açarlar mı hattı? Kaç para tutar?


  • faraton  (11.12.14 14:13:31) 
5 aylık askerliğim sonunda numaramı uçurdu tcell. Vermedi de geri aynı numarayı götzler.


  • namus ninjası  (11.12.14 14:13:36) 
vay anasını ya bir sürü de iş başvurusu yapmıştım, içinde de kontör vardı ne boktan bir güne uyandım herşey berbat gidiyor.


  • faraton  (11.12.14 14:17:04) 
şebeke yok dememesi lazım. başka bir hattan, sabit hattan, başka birinin cep telefonundan kendi numaranı ara. orada ne diyor. boktan da değil, iş başvuruları için de canını sıkma, mail de atarlar, cevapsız çağrıları da düşer. bir sakin ol önce, bir çay/kahve al kendine.


  • rygard  (11.12.14 14:26:51) 
turkcell'i ara.
musteri hizmetlerine baglan.

  • kedidir o kedi  (11.12.14 14:30:48) 
başka bir hattan arandığı zaman "aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor". Sabahtan beri yemekte yemedim, onun siniri üstüne iş başvurusu çabası sıkıntısı onun üstüne turkcell olayı. Üstümü giyiniyorum şu turkcell'e bir uğrayım bakalım durum nedir ne değildir.


  • faraton  (11.12.14 14:31:17) 
bir turkcell iletişim merkezine git.

hattınız kapanmış açmak için 31 (veya 41 emin değilim bundan) ücreti var diyecekler. onun yerine bunu faturalı at olarak açın, bir aylık taahhütle bir her yöne 300 dakika satın bana, ben hat açtırma ücreti de ödememiş olayım de (kendleri de teklif edeblirler bunu).

sim kartın değişecek, numaran aynı kalacak ve hemen açılacak. bir ayın sonunda faturanı ödeyip, faturalı hattı da tekrar kontorluye çevirirsin. bunu yapınca da 24 lira civarı bir fatura gelmesi gerekir. hazır iş arama sürecinde de kullanabileceğin 300 dakikan olur.
  • rygard  (11.12.14 15:08:02) 
hat iptal edildikten sonra 1 yıl boyunca numara askıda kalıyormuş. hattı açtırınca 42 lira veriyorsun , 42 liranın içinde 20 liralık kontör de dahil. hattın açılmış oluyor. içindeki daha önceden kalan kontürleri kullanabiliyorsun.

2 gün önce açtırdım ben de hattımı ; baktım 30 liralık kontör var görünüyordu bakiyede.
  • montauq  (11.12.14 15:24:41) 
Cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar. dışarıdan yeni geldim üç turkcell şubesiyle görüştüm bir tanesi 65 lira alıyoruz dedi diğer ikisi ise 50 lira alıyoruz ve aldığınızda yirmi kontör yüklü olarak geliyor dedi, yarın sabah erkenden gidip açtırıcam.


  • faraton  (11.12.14 18:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.