[]

çanta arıyorum

böyle şeffaf ve gazete baskılı çanta arıyorum
bulabileceğim bir yer var mı?

te aliexpress ten almak da istemiyorum

i00.i.aliimg.com

bi bulalım bunu be

 
Şeffaf neyse de gazete baskılı hic gormedim ben.
Gazete baskısiz olsa olmaz mi?

  • mimimi  (11.12.14 11:24:40) 
Oda olur tabi


  • indescribable  (11.12.14 11:36:38) 
Bakındım ama pek bu şekilde bulamadım tükenmiş hep.
Gecen yaz victoria's secret tan almistim ben. Aynisiydi bunun tabii gazete baskılı degil.
Google da "şeffaf plaj çantası" diye aratıp bir de siz bakın isterseniz. Sahibinden.com da LV desenli var bir tane 59 liraya.
Bir de bir sitede 33 liraya gri Şeffaf gordum.
Bu arada ben v's secret tan aldigim 160 liraya mi ne gelmisti tam bilmiyorum ama icinde set falan vardı. Sonra sosyete pazarında 25 liraya görünce kafayı yiyordum. Aynısı ya! Aynısı!!
  • mimimi  (11.12.14 11:46:44) 
Görürsen bir yerlerde iletişimde olsak da ben bulamazsam alsan bana olmaz mı? İzmirde yim de ben


  • indescribable  (11.12.14 11:47:50) 
Tamam bakarım, hallederiz. Ama bir vakte kadar lazim mi bilemem görür müyüm hemen.


  • mimimi  (11.12.14 11:53:40) 
Yok ya beğendim sadece gördüğüm yerde alacağım zaten de görebilsem :)


  • indescribable  (11.12.14 11:55:31) 
Ha tamam o zaman unutmam bakarım mutlaka :) simdi kis olunca normal cok fazla görememek ama bazen denk geliyor. Haber veririm ben ya da alır yolarim saparız :)


  • mimimi  (11.12.14 11:57:12) 
Tamamdır


  • indescribable  (11.12.14 11:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.