[]

1940 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Yaklaşık 5-6 gün içinde İngilizce dersinde sunum yapacağım. 1940 yapımı bir adet bilim kurgu filmini izleyip bunu tanıtmam gerekiyor.

Şöyle bir araştırdığımda en makul olanlardan birisinin Dr. Cyclops olduğunu gördüm, hiçbir yerde de bulamadım. Bir el atabilecek olan var mı? Ayrıca Dr. Cyclops haricinde, sunumunun daha rahat olduğunu düşündüğü 1940 yapımı bir film önerebilecek olan varsa da fikirlerin hepsine sonuna kadar açığım. Yeter ki bi bulduruverelim :)


 
Karagarga'da seeder'ı kalmamış ama şanslısın ki TorrentLeech'te 1 seeder sahibi "Classic Sci-Fi Monster Movie Pack-TL" altında bu film bulunuyor ve 10 tane de leecher'ı var.

TL hesabın var mı? Yoksa, ben bu pack'in torrent dosyasını sana gönderebilirim ama torrent kullanmayı bu paketin içerisinden sadece bu filmi indirecek kadar biliyor musun? Diğer filmlere ait dosyaları indirmeyecek şekilde download içeriğini ayarlaman lazım, roket bilimi değil ama bilmeyen de bilmeyebiliyor.
  • hiko seijuro  (11.12.14 03:34:23) 
  • disfori  (11.12.14 04:35:12) 
@hiko seijuro, mesaj attım şimdi :)

@phoarbix, hoca IMDB'de sci-fi olarak etiketlenmiş olmasını şart koşuyor, o olmaz maalesef.

@turkuaz, @disfori, şimdi iki adrese de bakıyorum, çok teşekkür ederim.
  • sevgikusunkanadinda  (11.12.14 10:12:52) 
Ila 40 mi olacak 41 olmaz mi?

Olursa dr jekyll and mr hide var.
  • halitkin  (11.12.14 11:24:48) 
Maalesef yalnızca '40 yapımı filmlerden birisinin sunumunu yapmamı istiyor hoca, '41 başkasına ait.

hiko seijuro yardımcı oldu sağolsun, şu anda %99.2'deyiz :) teşekkür ediyorum kendisine.
  • sevgikusunkanadinda  (12.12.14 12:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.