[]

150bin tl ve bitcoin

bu kadar paranız olsa bitcoine yatırmak mantıklı mıdır
bilmediğimden soruyorum değer mi veya başka neye yatırırdım dersiniz?



 
bitocin'e hayır, titcoin olabilir belki.


  • rygard  (10.12.14 21:55:50) 
bitcoin,litecoin yapardım ben, litecoin ile o kadar yüksek para ile yüklü bir alım yapılır bu da bump'a neden olur, dump ederim hemen ama tabii bunu çokça yaptırmazlar ve yasal yaptırımı var.


  • selam  (10.12.14 22:02:53 ~ 22:03:48) 
Coin piyasası oldukça değişken bir yapıya sahip ve akilligelisim arkadaşın tabiriyle "kendisini regüle eden yapılar bulunmadığı için" suistimale veya kayıplara oldukça açık. Dolayısıyla bu sistemi sadece ufak ödemeler, Cointellect gibi projeler vs. için kullanmak bana çok daha mantıklı geliyor. Ayrıca devletlerin ve bankaların pek de hoşlaşmadığı bir sistem olması dolayısıyla iki gün sonra "dükkanı kapattık" derlerse hakkınızı arayabileceğiniz hiçbir mecra yok maalesef. En baştan (2007'de) Bitcoin'e 1$'lık yatırım yapsaydınız şu anda 100$ kazanmış olacaktınız ancak oradan yükünü tutan tuttu, gemi çoktan kalktı. Dolayısıyla anlık vur-kaç düşünüyorsanız bu da epey riskli.

Yatırım yapılamaz mı? Elbette yapılabilir, ben makul bir miktarla Cointellect'e girdim, yatırımımın tamamını aldım ve şu anda kara geçmeye başladım. Eğer işler yolunda giderse de yaklaşık 6 ay boyunca düzenli bir şekilde para alacağım ve verdiğim paranın yaklaşık 3 katını kazanmış olacağım. Paket bile yükselttim hatta, bağımlılık yapıyor meret :) şurada ayrıntılı olarak açıklamıştım mevzuyu: cointellect-nedir.blogspot.com.tr

Risk var mı? Var. Kayıp olursa üzülür müyüm? Azıcık. Riski aldığıma değdi. Ama kesinlikle 150 bin tl'mi böyle bir işe bağlamazdım, kafama silah dayasalar bir ihtimal İddia oynardım :)

Bunun haricinde, yatırımla ilgileniyorsanız hisse senetlerine bakmanız ve anlık olarak ciddi düşüşler yaşayanlardan bir kısmını kapatmanız mümkün olabilir. Yıllık gelecek temettülerle hem bankadan faiz alıyor gibi olursunuz hem de hissenin ani bir sıçrayışında paranızı katlayabilirsiniz.

Bunların hiçbiri yatırım önerisi değildir, ancak kesin olan bir yorumum var ki: yatırımlarınızı çeşitli yerlere serpiştirirseniz daha güvende olursunuz.
  • sevgikusunkanadinda  (10.12.14 22:11:06) 
değildir. çok değişken bir piyasa coin piyasası.
havadan gelen bir paraysa bile mantıklı değil yani.

ben dükkan alırdım.
  • icemint  (11.12.14 08:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.