[]

mvc - form post - jquery

merhaba. bir view'ümüzün içinde basit bir formumuz var. bunun içinde içinde tek satır basit bir kodun olduğu bir document.ready function'ımız var. normal html formu olsun, ajax.beginform olsun, html.beginform olsun hiçbiri bu document.ready varken buton'a tıkladığımızda formu post edemiyor, hiçbir tepki vermiyor ama document.ready'yi kaldırdığımızda post ediyor. böyle bişey başına gelmiş olan var mıdır, nedir, nasıl çözülür? bir türlü çözülemedi. mümkünse ajax.beginform kullanmak istiyorum.




 
anlamadım bile soruyu, bir yerlere paste yap bari


  • selam  (10.12.14 20:16:14) 
şu anda kod yanımda değil o yüzden yaklaşık olarak yazıyım. yani syntax hatası filan bişeyi yanlış yazmış olsam da. gerekli js dosyaları vs include edilmiş bi view sayfası. bu şekliyle çalışmıyor. document.ready'yi kaldırınca çalışıyor.

<script>
$( document ).ready(function() {
alert("afafs");
});
</script>
<form action="abc.com" method="post">
<input type="text"><br>
<input type="submit"></input>
</form>
  • duyuru  (10.12.14 20:32:10) 
etiketleri kontrol et hacım, bir yerde bir etiket tırnak vs. unutmuş olabilirsin o document.ready içinde falan


  • selam  (10.12.14 23:00:20) 
aynı kod başka bi yerde oluşturduğum tek html sayfasında düzgün çalışıyor ama önceden olan bir mvc projesi içinde çalışmıyor.


  • duyuru  (11.12.14 09:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.