[]

Zor zamanlar geciriginiz de...

Merhaba,

Sizlerin tavsiyesine,yardimina ihtiyacim var. Eskiden boyle biri degildim ama son zamanlarda cok fazla alkol tuketen bir insan oldum..zor zamanlar geciriyorum aslinda biraz da yalnizim sanirim. canim sıkkın oldugunda ilk aklima gelen sey bu oluyor..sanki cozum yoluymus gibi geliyor ama olmadigini biliyorum...ve sonrasinda bu gunlerimi haftalarimi berbat ediyor..artik her seyden cabuk pes etmeye ve kendime icmek icin bahane uretmeye basladigimi fark ettim..bazen bunun da yetmedigini hissediyorum.. durum daha da ilerlemeden bisiler yapmak istiyorum..

Moraliniz bozuk zor zamanlar gecirdiginizde ve de yalnizsaniz ne yaparsiniz ? Ben diger secenekleri unuttum da..

Not: okudumda yazdigimi ergen derdi gibi geldi ama degil ciddi.

 
Ergen derdi gibi gelmedi bana gelse bile geç ergenlik diye bir olay var neyse.
Moralim bozuk olduğunda senin yaptığının aynısını yapıyorum. Aile içinde alkolik olarak anilmam dışında bi sakincasini görmedim. Tabi bu iyi birşey olduğu anlamına da gelmez.
İzah ettiğim sebepten ötürü çözüm önerim yok, şimdi birileri illa bi yol gösterir dene bak belki işine yarar. Baktin ki olmadı bana haber ver, yalnız içme.
  • bokmuhendisi  (10.12.14 16:19:57) 
Yürüyorum uzun uzun. Bi kere de Beylerbeyi'nden Ümraniye'ye yürümüştüm. Etkili.


  • amelie poulain  (10.12.14 16:24:15) 
Alkolden, hüzünlü sarkilardan uzak durmaya çalış. Seni üzen konuyu sürekli dusunuyorsan bu seni yıpratır. Elbette bazı konuları düşünmek, muhasebe yapmak gerekir ama bir yerden sonra kısır döngüye dönüşüyorsa içinden çıkamadığın düşünceler gelip beynine üşüşüp seni yiyip bitiriyorsa üzerini örtmeye karar ver ve kafani dağıtma yolları ara. Moralin düşük olduğu zamanlarda fiziksel olarak diri kalmaya çalış. Ben mesela uzun mesefeler yürür, bisiklet sürerim. varsa yakin arkadaşlar ve aileden birileriyle konus, anlatsam da bisi değişmez deme anlat sorunlarını. Ve eğer dini inancın yoksa sunu düşün nereden gelip nereye gittigimizi bilmiyoruz hayat bilinmezlerle dolu, nasıl var olduk bilmiyoruz. Ya da çok çok az biliyoruz diyelim. Bu durumda her insan ayni derecede çaresiz, herkes aslında surukleniyor bi yerlere. Kendini rahat bırak hayat ne gösterecek bekle. yazdiklarim arasinda bence en önemli nokta fiziksel olarak iyi durumda olmak hem spor yapmak hem iyi beslenmek, hem de erken yatıp erken kalkmak bunları dene ve alkolden uzak dur


  • piszenci  (10.12.14 16:40:09) 
Aşırı yürüme veya spor, böyle vücudu yora yora. Vücut bir süre sonra mutluluk hormonu salgılamaya başlıyor.


  • afush  (10.12.14 17:10:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.