[]

mide katlama ameliyatı

Son zamanlarda ünlüler Kilo veremeyince bu ameliyatı olup çok çok kısa sürede tüm kiloyu verebiliyorlar mesela Işın karaca


Bilemedim google da aradım taradım ama memnun kalmadım

Belki doktor arkadaş el atar açıklar falan.

Düşünüyorum bu ameliyatı.
fiyatı nedir
sigorta karşılar mı

Gelin bi konuşalım

 
250/300 kilo değilsen bu işlere girme.


  • angelus  (10.12.14 15:45:20) 
Yok canım değilim de Kilo veremiyorum onu ne yapacağız


  • indescribable  (10.12.14 15:46:02) 
nasıl veremiyorsun? spor yapıyor musun? gün içinde neler yiyorsun? hormon testlerine baktırdın mı?


  • sta  (10.12.14 15:51:15 ~ 15:52:11) 
Sağlıklı beslenip spor yapıldığı sürece, hatta sadece sağlıklı beslendiğinizde bile kilo vermemek teknik olarak mümkün değil. Zira vücut hayatta kalmak için enerji harcar, o enerji için de kalori harcar, o kalorileri de sizin "Kilo" olarak bahsettiğiniz kaynaklardan harcar. Yani kilo veremiyorum diyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir.


  • angelus  (10.12.14 15:51:55) 
bmi 40 üstüyseniz ve bir takım fiziksel + psikolojik testlerden geçip heyet raporu alabilirseniz sgk karşılıyor obezite ameliyatlarını.
vakıf üniversitelerinde de bir miktar bedel karşılığı yapılabiliyor.
bir de özelde de oluyor tabii ücreti karşılığında.
bu 40+ durumu kuraldır ancak yandaş hastalığın olması durumunda hekimin insiyatifi ile biraz esneyebiliyor. 37 dolaylarında olanları da duymuşluğum var özelde. devlette mümkün değil tabii.
fazla kilonun %80ini verme garantisi oluyor. geri alma riski de her zaman var diyete spora devam edilmezse. alanlar da var fazlası ile.
ameliyatın riskleri de elbette var. çok iyi düşünmek lazım.
yandaş hastalık yoksa hiç girmemek lazım bu işe.
  • icemint  (10.12.14 16:00:33) 
Polikistik over var ilaçlarını kullanıyorum bir de insülin direnci için ilaç da kullanıyorum ama maalesef Kilo veremiyorum çok çok az yiyorum aslında.


  • indescribable  (10.12.14 16:00:44) 
Çok az yediğin için kilo veremiyorsun.


  • angelus  (10.12.14 16:01:33) 
bi yakınım yaptırıcak 130 kilo ve çok kısa boyu. devlette hem sıra varmış çok fazla hem de gerçekten daha da şişman değilsen yapılmıyomuş. o özelde olucak bu yüzden. bi yakınım da 25 kilo verdi. tombikto bir kadınken şimdi 50 kilo civarında seyiriyor. spor da yapmadı, sadece karbonhidrat ve tatlı yemedi. bir ay denesenize hiç yememeyi.


  • mula  (10.12.14 16:02:10) 
İnsülin direnci olan ilaç iştah kapatıyor ama :s

İbm de 36 çıktı :(
  • indescribable  (10.12.14 16:02:47) 
Her insanın tüketmesi gereken belli bir yemek miktarı var, bu ortalamanın çok altında olduğunda vücut zannedildiğinin aksine yağ yakmaz, bilakis "Noluyoruz lan" deyip yağlarını koruma yoluna geçer. Zira yağlar, iç organların korunması için hayati önem taşıdığı için vücut kendini kapatır ve var olan durumunu korumaya başlar. Yani sen vücudunuzu gerektiği gibi doyurmadığında, vücudun kendi kendini korumaya çeker kilo veremezsin. Peki bunun için ne yapacaksın? Yiyeceksin. Yiyeceksin ki vücudun rahatlasın, gevşesin. Yağı korumayı bıraksın sen de yağ yak. Tabii ye derken gidip pizzayı hamburgeri göm demiyorum; protein ve sebze ye diyorum. Ancak o şekilde kilo verebilirsin. Biraz matematikle alakalı yani bunlar. Günlük ortalama 90 gram protein, bir o kadar da sebze yersen kilo verirsin.


  • angelus  (10.12.14 16:13:01) 
insülin direnci ilacı benim iştahımı hiç kapatmadı valla. Onu diyeyim. Herksde aynı sonuç vermiyor olabilir. İlaçtan ilaca farkediyor da olabilir.

ayrıca ameliyalta ilgili olarak daha bugünün haberi;

www.hurriyet.com.tr
  • arnatuile  (10.12.14 16:16:00 ~ 16:17:12) 
Metformin kullaniyorsan ben de metformin kullanıyorum, iştah kapatmiyor. Tatlıya saldırmanı engelliyor. Sen zaten başta karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme düzeni oturmussan sana tabi iştahını kapatiyormus gibi gelir. Protein yağ karbonhidrat dengeli bir biçimde al ama karbonhidrati sıfıra indirme. Ekmek şeker makarna pilav falan yeme. Günde en az yarım saat tempolu yürü, minimum 10.000 adım at. Günde bir fincan türk kahvesi iç, zamanında yat kalk. Katkılı şeyleri asla yeme. Popkek, meyveli soda ve diğerleri. Az yiyip kilo vermek diye bir şey yok. Vücudunu kıtlık moduna sokuyorsun her bulduğunu depoluyor sonra. Bir de suyuna kabuk tarçın at, o şekilde 2-2.5 litre su iç. Dogum kontrol hapı kullaniyorsan ödem yapıyor olabilir. Ameliyatı yataktan vincle kaldırılacak insanlardan olmadığın surece unut.


  • Lim5  (10.12.14 16:47:38) 
Evet metformin yok yiyemiyorum ben. Elmasız hayat çok zor :( 10 bin adımı atıyorum zaten


  • indescribable  (10.12.14 16:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.