[]

Nokta Atışı Laptop Sorusu

Diyelim ki maksiumum bütçe 2500-2600 tl bandında. Böyle bu fiyata aklınıza gelebilecek en iyi donanıma sahip (ssd'li + ekran kartı canavar olsa) laptop nedir? Yani "ben bunu alırdım" diyeceğiniz bir tanesi var mı? Teşekkürler.

Edit: Cevaplayan ve mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkes bilgisayarın amacını sormuş, daha önce yazmamış olmamın sebebi tam olarak kestirememem. Yani istiyorum ki işlemci-ram-ssd üçgeninde süper bir hız yakalayayım, amma velakin "şu oyun da neymiş?" dediğimde veya valve'den bişey indirdiğimde kasım kasım kasılmayayım (ekran kartı). "Bunun için 4000$ monster lazım" diyebilirsiniz, eyvallah derim. Ama işte bu bütçeyle bu performansa en yakınını sordum. Tekrar teşekkürler.


 
amac ne?

oyun icin farkli, eglence amaci farkli, business beklentisi farkli, outdoor adamsan farkli.
  • serabetan  (10.12.14 12:06:13) 
burada kan çıkar.
en son bir volkswagen golf alır gidersin lşaskdfjklşasj

şaka bir yana ne amaçla kullanacağın önemli serabetan'ın dediği gibi.
  • teritori  (10.12.14 12:20:19) 
O fiyata ssdli zor. Monster notebook bak. Üzerine biraz para ekler ssd takarsın.


  • cetoxim  (10.12.14 12:23:41) 
toshiba alırdım :)


  • ladybug  (10.12.14 12:42:51) 
O fiyata ssd'li zor değil ama öyle ben dünyayı kurtaracak bilgisayar arıyorum diyorsan zor tabi. Zaten o paraya oyuncu bilgisayarı diye alacağın bilgisayardan daha estetik orta sınıf çok amaçlı kullanabileceğin bir bilgisayar alman daha mantıklı olur bana kalırsa. Samsung, Asus, Toshiba'nın i7 4. Nesil işlemcili bir bilgisayarını edinebilirsin. Kolay gelsin.


  • solfej  (10.12.14 13:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.