[]

giysi bağışı

çok utanarak soruyorum ama kullanmadığım biraz giysim var ve çöpe gitsin istemiyorum. malum ortamlarda arattım bir kaç sonuç çıktı: ütülü,sıralı,listelenmiş şekilde istediler. çöp poşetinin içine doldurup götüreceğimden değil de daha pratik bir şekilde teslim edebileceğim bir kurum var mı diye bir de buraya sorayım dedim. 2. el hepsi. tavsiyelerinizi bekliyorum
şehir, istanbul



 
bulunduğunuz ilçenin belediyesini arayın yardımcı olurlar sanırım.


  • justinho26  (10.12.14 01:58:46) 
Muhtarlıklar bilgi verir, ihtiyaç sahipleri belediyeden önce muhtarlığa gidiyor çünkü.


  • solemio  (10.12.14 01:59:58) 
Belki bir kısmını şurası için düşünebilirsiniz: www.eksiduyuru.com


  • hiko seijuro  (10.12.14 02:01:01) 
Kipa'ların içinde giysi bağış kutuları görmüştüm kızılaya ait olan


  • bisi sorcam  (10.12.14 02:01:54) 
belediyenin bir bölümü vardı. bunları toplayıp, temizleyip ihtiyaç sahiplerine bedava veriyorlardı.


  • mea maxima culpa  (10.12.14 02:07:27) 
Yani ütülü bir şekilde poşetleyip götürmenizin sakıncasını anlayamadım ben.

Şöyle bir çözüm düşünseniz. Sizin gibi giysilerini vermeyen ama sizin gibi yardımcı olmak isteyecek vakti olan bir arkadaşınız bu işlemi yapabilir gönüllü olarak yakınsanız bana verin giysileri ben ütüleyip poşetleyeyim yani o derece gereksiz geldi başka bir alternatif. Kaldı ki bu şekilde isteyen bir kuruma bile vermeyecek olsanız bile aciliyeti olan bir durum değil, günde 20dk'nızı ayırarak bir kaç günde düzenli bir hale getirebilirsiniz bütün giysileri sanıyorum. yani eğer bir mağaza dolusu değilseler. Emin olun bu şekilde verince, sizin içinize sinecek, alanlar ise bir kat daha sevinecek. Naçizane düşüncem.
  • solfej  (10.12.14 02:11:11 ~ 02:29:48) 
vakti yoktur yoğun calısıyordur çöpe atmasındansa ihtiyacı olabilecek birine gitsin istemiştir belki amacı sadece sevap points değildir, pratik demiştir zaten yukarıda.


  • solemio  (10.12.14 02:12:59) 
otoglarlarda dağıtacak çok insan görülebiliyor. gözünüzün içine bakarlar muhtemelen bir destek için; daha iyi hissettirebilir elden vermek ihtiyaç sahiplerine.


  • ateistanbul  (10.12.14 02:19:27) 
Migroslarda Ariel"in kutuları var ancak çocukla için.


  • kaset  (10.12.14 07:12:14) 
bir şey sadece bağış olduğu için dağınık halde, kafaya atar gibi verilmesi gerekmiyor. gayet makul bir istek, anlamı var mı illa bir hakaret haline getirmenin bağışı?


  • rygard  (10.12.14 08:07:27) 
ibb hemen geri dönüş yapıp kısa sürede alıyor.
lösev, çydd gibi seçenekler de var.

  • bradshaw  (10.12.14 08:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.