[]

Ailenizi gururlandırdığınız anlar

var mı anlatacaklarınız.




 
Çok var da bi boktan anladıklarını görmüş değilim henüz, sorsan hepsi eğitimli hepsi mükemmel. İki çift laf konusamazsın ama. Neyse


  • solemio  (10.12.14 01:36:36) 
aleste derece yapmıştım sağlam bir şey.

açtım pedere söyledim.

ha öyle mi ne güzel dedi. sonra telefonu kapatmıştı.
  • efrasiyab87  (10.12.14 01:37:51) 
benimkiler de yukardakiler gibi. milletin yurtdışı bilmem ne minimum 100 bin harcattığı hazırlığı yarım dönemde bitirmiştim iki vay falan dediler o kadar ahaha.


  • tescillimarka  (10.12.14 01:39:05) 
anadolu lisesi falan kazanmıştım zamanında.


  • namus ninjası  (10.12.14 01:40:21) 
Soruya cevap degil ama anlatmadan gecemeyecegim:
Kucukken bir olaya tanik oldum sok oldum. Hatirladikca hala sok olurum. Ucurtma ucurmaya calisiyorum uygun bir alanda. Cocugun biri de ucuruyor az otede. Onun az otesinde de anne babasi yayilmis oturuyor. Cocuga biryerden tas geldi bir anda. Cocuk bir basladi, "hangi ******, *****timin, *****tigimin ******cocugu atti o tasi?," Ben bir tuhaf oldum o kufurleri duyunca birden. Ama onunla bitmedi. Baba anneye dondu soyle dedi keyifli keyifli "bak goruyor musun nasil kufru basiyor cocuklara?" Ben kitlenip kaldim, sokeyim:) Cocuk aileyi gururlandirdi o an.

  • delifaruk  (10.12.14 01:40:25 ~ 01:41:19) 
Bana burs teklif eden birine benden daha çok ihtiyacı olan birini önermiştim.

Babam o zaman "işte benim kızım, hep böyle ol" deyip öpmüştü. Gururlanmıştı sanırım.

Bu var aklıma gelen.

Onun dışında türkiye derecelerim var ama onlarla annem gurur duydu babam değil. "sana verilmiş zeka ile yapman gerekeni yaptığın için gurur duymam doğru olmaz." demişti.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (10.12.14 01:50:00) 
megalomani olarak algılanacağının farkındayım ama yinede yazmak istedim. ailem, ben ve benden bir yaş küçük kardeşimin hayatta -hiçbir başarımız olmadığı halde- yaşıyor olmasından o kadar gurur duyuyorlar ki, anlatılamaz.
biz de, daha çocukluktan gelen ailenin aşırı yüklemeleriyle oluşturduğumuz özgüvenle milletin anasını ağlatıyoruz vesaire vesaire.
şahsen bizimkileri "şununla" gururlandırdım diyebileceğim bir anım yok.
  • kenar  (10.12.14 01:54:04) 
Benimkilerin öyle bir anı hiç yok sanırım :)


  • hiko seijuro  (10.12.14 01:56:34) 
Genc iletisimciler yarismasinda aydin dogandan birincilik odulu almistim.

Ailemi degil de babami gururlandirmistir belki, askerde ustun hizmet madalyasi vermisti albay.

Bir de binbir zorlukla yuksek lisansi bitirmek icin cektigim kisa film geldi aklima.

Ha ama su an issizim ayri mesele. Onlar icin en buyuk gurur eli yuzu duzgun bir iste calismam olur herhalde.
  • halitkin  (10.12.14 02:31:49) 
yeni işimde ilk kez telefonla ingilizce konuşmam gerektiğinde gecenin 4ünde salondaydım ve peder bey de tam sabah nemazına gidiyordu. tabi heyecanla ben tüm evi inletmişim annem de kalktı çay may koydu babam da sağolsun camiden gelirken sıcak poğaça almıştı:)


  • klar  (10.12.14 02:46:54) 
mezuniyetlerim, üçüncü şahılardan kulaklarına gelen yorumlar ve askerliğim :D tek çocuğum ondan galiba


  • mr fusion  (10.12.14 03:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.