[]

Günlük lens

Neden sadece 1 günlük olarak kullanılıyor? Aylık lensin 5 katı ücret vermek mantıklı gelmiyor. 2 gün kullansam ne olur?




 
temizleme derdi yok, uyumadan önce direkt çıkarıp yatabiliyorsun. benim için en önemli özelliği bu ve bana göre bu avantajı, pahasına değiyor.

2 gün kullanınca ne olur, bilmiyorum.
  • nereye bu gidis  (09.12.14 22:37:32) 
e rahatsız ediyor, batıyor. zorlarsan kullanırsın ama devamlı gözünde bir şey hissetmek hoş değil


  • rygard  (09.12.14 22:37:51) 
muhtemelen düzgün kullanırsan 2 günde bir şey olmaz ama o lensler aylıklar gibi değil... daha hassas,temizlemeye uygun değil... hafif ovalasan parçalanabiliyor vs. ayrıca haliyle aylık lens kadar uzun süre temiz kalması da amaçlanmadığından daha fazla protein vs. tutabilir, daha kolay çizilir, saydamlığını kaybedebilir vs.vs. çeşitli durumlar işte. günlük lensin rahatlığı işin bitince fıydırıp atmak zaten, her gün taze lens takmak... o rahatlığı için kullanırken ikinci günde eziyet çekmeye değmez. iki günde bir o lensleri temizlemekle her gün aylık lensi temizlemek arasında sadece yarı yarıya kolaylık sağlanıyor, ama günlük lensle aylık lens arasında sınırsız kat kolaylık oluyor hesaplayınca temizleme uğraşı açısından.


  • ucan spagetticanavari  (09.12.14 22:44:40) 
gözlük kullanılamayan aktivitelerde kullanmak için. havuz, spor vb.


  • paintov  (09.12.14 22:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.