[]

iş görüşmesi öncesi hayati hata?

Bi işe başvurmuştum. Online test yolladılar.Yaptım. Testi doldurduktan sonra bişey sormam için aradım benle ilgilnen elemanla konuştum falan. Sonra bi mail atmam gerekti.

Elemanın adı ozan dı fakat ben onur diye başladım maile salak gibi. sonra aradılar gerçi testi geçtiniz mülakata gelin diye ama ben yeni farkettim o isim yanlışlığını.

Çok mu büyük sıçtım?

Mülakata giderken kusura bakmayın isminizi karıştırdım falan mı desem bi bahane uydurup? çok etkiler mi:((

 
Rahat ol.


  • japon askeri  (09.12.14 20:33:58) 
bu kadar sinir stres yapmaya gerek yok. robot değilsiniz neticede. iş görüşmelerinde en önemli konu rahatlıktır. yoktan yere baskı oluşturmayın üstünüzde.


  • tendra van case  (09.12.14 20:35:10 ~ 20:36:06) 
hiç bahsetme, önemli değil o kadar.
adı x şirket adı y olan adama y bey diye mail atmışlığım vardır aynı isim olduğu için alakasız birine atmışlığım vardır, oluyor, herkes yapıyor, mülakatta bahsedilecek şey değil.
mülakatta adını doğru söylersin :)
  • niye ama  (09.12.14 20:36:43) 
ahahahah kıyamam ya :)) bişey olmaz merak etme hep olur öyle şeyler. bey yerine yanlışlıkla hanım yazsanda fark etmezdi.


  • Dr. Watson  (09.12.14 20:37:25) 
gözünde büyütme. sakin ol. normal bi hata.seni almamaları için hiç bi sebep yok işi istiyorsan.


  • gis  (09.12.14 20:38:10) 
Telefonun akıllı klavyesi saçmaladı diye bir bahane geldi aklıma şimdi


  • e_rsin  (09.12.14 20:39:27) 
Onlar sorarsa söylersin. Yoksa bundan bahis açma.


  • sehpa fx350  (09.12.14 20:56:44) 
ben bir gariplik göremedim, gayet olağan bir durum, ne karşı tarafın, ne de sizin sorun edeceğiniz türden bir durum değil, boşverin.


  • grimer  (09.12.14 21:07:17) 
hic bahsetme bile.


  • goo.gl  (09.12.14 21:25:54) 
haha bizde hakan diye bi eleman var, ne zaman dışardan biri buna mail atsa arkadan şöyle bi ses geliyor "OROSPU ÇOCUKLARI YİNE HASAN YAZMIŞLAR" :) bunun fazlası olmamıştır


  • divit  (09.12.14 21:31:34) 
off hacı ozan piçi var ya, sektörde her yolu tıkar sana. çok kindar olur bu piçler ve bütün cv mailleri bu inbelerin elinden geçer. sen artık o sektörde iş bulmayı unut, değil o şirket. ozan bütün muadil şirketlerdeki mevkidaşlarına haber salmıştır. böyle böyle bi hafif tramvay durağı kılıklı lavuk var, mülakatın kıyısında bekletmeyin, gelişine şutlayın demiştir.
sen bittin olm.

  • namus ninjası  (09.12.14 21:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.