[]

Bir internet sitesi projesi & yazılımcı

Kendi ihtiyacımdan yola çıkarak herkesin kullanabileceği bir fikir geldi aklıma. Az çok website konularıyla ilgiliyim ama yazılım kısmı hakkında hiç bir bilgim yok. Bir yazılımcıyla konuşup anlaşamama durumunda belki fikri alıp aynısını yapabilir. Ayrıca sandığımdan çok yüksek ücretler çıkabilir. Öyle çok büyük bir fikir değil ama beğenileceğini düşünüyorum.

Şimdi sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim?


 
bu kadar degerliyse, bikac ayda bir cok beceriyi elde edebilirsiniz yazilim ile ilgili. kendiniz koymaya baslarsiniz tuglalari.

yani fikirler her yerde ama uygulama olarak uygulanmayan fikir ekonomik anlamda degersizdir.

start up lari degerli kilan fikir adami ile birlikte ayni kisinin uygulama yapmasidir, cünkü adam eforunu, bilgisini, teknik degerini koyar fikirle.
  • serabetan  (09.12.14 20:59:45 ~ 21:00:57) 
iyi bir fikir olsa idi herkese anlatmam lazım derdin, kimseye anlatmıyım diyorsan o kadar iyi bir fikir değildir merak etme. işimiz gücümüz yok senin fikrini mi çalacaz çalışan bir sürü fikri iş'i buraya uygulamak varken. birde bi site geldi aklıma olm çok acayip bişi diyorsun ya o işler öyle siteyi yaptım ortaya koydum iki günde patladı falan olmuyor pek. siteyi yapmak 1 ay, o işi işler hale getirmek 6 ay. dolayısı ile boşver böyle yersiz endişleri.


  • selam  (09.12.14 23:32:34) 
Bir yazılımcıya dışarıdan iş yaptırmak çok zodur. İşten anlamıyorsanız ve karşınızdaki düzgün biri değilse çok uğraşırsınız ve çıktı almamanız muhtemel. Referansla birini bulmanızı öneririm. Bir de fikir üstüne yazılım yapacak çok fazla kişi tanımıyorum, işi analiz etmeniz, detaylandırmanız gerekir. Veya en mantıklısı ortak olarak girmeniz.

Refenasla birini bulup belki detaylar öncesinde gavurun NDA dediği gizlilik anlaşmasından imzalayabilirsiniz.

Bir de "Ideas are like children, there are none so wonderful as your own.."
  • alembic  (10.12.14 10:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.