[]

Michael Jackson DVD'si

Şimdi ben bi dvd almak istiyorum Michael'ın, ama şu resimdeki sahnelere benzer sahneleri hep göriyim istiyorum (beyaz hali tercih sebebim).

1) İçinde "Tirilır, Smut Kriminıl, Bilijin, Dey Dont Kerabağdas, Bid it" mutlaka olsun. Hani belki söylemediği konser vardır bilemeyecem.

2) İnternetten alsam da olur ama yakın zamanda Ankara'dan böyle bi dvd edinen olduysa direkman ordan alıyım isterim.

Teşekkür edenzi.

 
dvd olarak istiyorsan romanya\bükreş konseri için bi kaç sene önce özel dvd seti çıkmıştı. böyle 100 tl flndı fiyatı. ama biraz önce kontrol ettim de hepsiburada'da yaklaşık 20 tl'ye kadar düşmüş. oha afedersin, bunu almazsan yazık olur. getir.net

yalnız bu konser dangerous albümü konseri olduğu için istediğin performanslardan bi tek "they don't care about us" yok burda. çünkü bu parça '95 yılında history albümü ile birlikçe çıktı.

yani bunun dışında bi de history albümü konserinin dvd'si lazım sana. dvd versiyonu çıkan bi tek almanya\münih konseri olması lazım. yani 96 ve 99 yıllarında verdiği konserlerin dvd kayıtları var, satılıyor. ama türkiyede bulamamıştım bunları. fakat internette rip'lenmiş versiyonları var. gayet de güzel. belki 99 yılı versiyonunu bulamayabilirsin ama 96 yılı history konseri için "Michael Jackson History Tour Live Concert in Munich 1996" diye aratırsan büyük ihtimalle sonuç alırsın.

görüntü kalitesi güzel olan konserleri bunlar yani.(dvd) fakat diğer history turlarını da izlemeni öneririm. koreografileri aynı olmasına rağmen, değişik açılardan çekimler var :) (malezya\kuala lumpur'daki güzeldir.)

not: internetten indirmek istersen de yardımcı olurum bi şekilde ;)
  • killer  (02.08.09 20:33:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.