[]

Ipad'e altyazılı dizi atmak

Merhaba. Ben ipadimde dizileri internet üzerinden değil de ipadden izlemek istiyorum yani internete ihtiyaç duymadan. Bu mümkün müdür? Mesela bilgisayarımdan breaking bad indirsem torrent ile, altyazısını da indirsem bunu ipadime atabilir miyim? Şimdiden teşekkürler




 
Mkv toolnix isimli ucretsiz programla alt yaziyi basit bir sekilde filme gomup izleyebilirsin.


  • halitkin  (09.12.14 18:35:05) 
(bkz: vlc media player)

Şunu indirin ipade sonra itunes üzerinden uygulamalar kısmından vlc'yi seçip içine dosya atın, veya kablosuz da atabilirsiniz.
  • atom karincanin torunu  (09.12.14 18:38:00) 
hocam "boş yer olmadığı için gönderilemedi" diyor videoyu atmaya çalıştığımda. atmak istediğim video 340 küsür mb ve ipadde 8 gb boş yer var. nedeni ne olabilir?


  • yalnizliktan devren kiralik  (09.12.14 19:31:51) 
bir de .avi uzantılı video ve "ipadde oynatılamayacağı için gönderilemedi" diyo.


  • yalnizliktan devren kiralik  (09.12.14 19:33:13) 
Uygulamalar üzerinden vlc'yi seçin sağında dosya atabileceğiniz bölge çıkacak.


  • atom karincanin torunu  (09.12.14 20:04:05) 
Sirf su olayi beceremedim diye iphone kullanmayi biraktim, android isletim sistemli telefon aldim. Kafam rahat. Yalnizca telefonu bilgisayara baglayip diziyi atiyorum telefona, tabi itunes illetiyle ugrasmadan, siradan bir bellege atar gibi. Sonra bs player indirdim telefona, oradan aciyorum altyazi da buluyor. Mis.

Bence ipad'i satip android olan bir tablet alin, rahatca halledersiniz. Kahrolsun ios.
  • signore  (09.12.14 21:08:48) 
Video dl diye bi uygulama var. Browser gibi,bişey. Online dizi, film izleme sitelerinden istediğin şeyi buluyosun, basılı tutunca indir seçeneği çıkıyo sonra indiriyo.


  • contavolta  (10.12.14 18:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.