[]

karyola neden gıcırdar?

sırf ahşaptan yapılmış bir karyola neden gıcırdar? gece sağa sola döndükçe kendi çıkardığım gürültüye uyanıyorum. yatağın altındaki şu zımbırtıyı değiştirsem susar mı ki? ecx.images-amazon.com karyola çerçecesi deriyle kaplı, gıcırtı oralardan gelmiyor.




 
Yatak deriye temas ediyorsa gicirti deriden geliyor.


  • nereye bu gidis  (09.12.14 13:04:22) 
bağlantı yerlerindeki civata somun çivi vida yada eklenti yerlerinin gevşemesinden kaynaklanır genelde. ha bir de yayların şekli bozulduysa birbirlerine takılıp ses de çıkarabilir.


  • thracian  (09.12.14 13:05:20) 
yok ya baya ahşap gıcırtısı gibi. yatakla deri arasında çarşaf var zaten.


  • letheavendangered  (09.12.14 13:05:51) 
thracian, yay yok. o tahtaların esnemesiyle yaylanıyom hop hop.


  • letheavendangered  (09.12.14 13:06:28) 
ikea mı yatak? aynı sorun benim yatağımda da var :( benzer karyola çerçevesi ile.


  • dessy  (09.12.14 13:09:43) 
Benim yatak başlığı deri kaplı. Yatakla deri arasında çarşaf da olsa gicirdiyor. Kalkip yatagi basliktan bikaç cm uzaklastiriyorum, gicirti kesiliyor.


  • nereye bu gidis  (09.12.14 13:12:01) 
yatak nerden bilmiyorum. yerleştiğim evde vardı, ikea muhtemelen. o alttaki almancası lattenrost olan şeyden şüpheleniyorum ama değiştirince düzeleceğinden emin olmadan da her şeyi darmadağın etmek istemiyorum :/


  • letheavendangered  (09.12.14 13:12:23) 
nereye bu gidis, yatağı uzaklaştırma imkanım da yok ki. baştan uçtan her yerden sıfır karyola çerçevesine.


  • letheavendangered  (09.12.14 13:13:04) 
yok arkadaşlar deri sesi değil. şu an zıp zıp zıplıyorum ve bu baya tahta sesi. zaman bulunca üşenmeyip yatağı kaldırıp o tahtaları tek tek inceleyim bakayım.


  • letheavendangered  (09.12.14 13:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.