[]

icra takip sitesi - araba almak

basit bi web sitesi arıyorum hani devlete ait falan olabilir.. sadece güncel ve güvenilir olsun yeter.. ha tabi bi de beleş.. bi iki site buldum ama hem pek güvenilir gelmedi hem de ayda 30 kaat söüşlüyolar falan..

"ağlayanın malı gülene hayır getirmez" gibi bir prensibim yok.. kapitalist dünya, para konuşur.. şimdi bi araç alma niyetindeyim, bu icradan alınan arabaların temiz ve hayli ucuz olduğunu duydum.. hatta gördüm de görmemezlikten geldim.. o biraz karışık.. şimdi bu olayı deneyen eden var mıdır? laf açılmışken onu da sorayım..


 
niyetin kendine bir araba almaksa hiç uğraşma git bir galeriden veya acentadan al aracını;bu işleri takip etmek istiyorsan kısa bir kaç ipucu vereyim.

internet üzerinde bu tür ihale bildirim siteleri bu aralar oldukça popüler.çoğunluğu birbirinin içeriğini kopyalıyorlar.

icra ihaleleri adı üzerinde icra dairelerinin yaptığı satışlardır.burada bulacağın araçların çok temiz araçlar olduğunu düşünmen hata olur.kendine ait hacizle satılacağını bildiğin bir aracın olsa ne derece bakarsın o araca,hatta elinden gideceği için olabildiğince hor kullanır mısın?

piyasası olan araçlarda ihaleye katılım oranı genelde yüksek olur.ihale psikolojisi farklı bir iştir.piyasanın üzerinde bir maliyete geldiğin gazla çıkman olasılık dahilindedir ve çoğunlukla rastlanır.bu çoğunlukta elinde patlayan araca az önce söylediğin ağlayanın malı prensibiyle yaklaşır.

aracı inceletme,bir bilene baktırma şansın düşüktür kısmete ne çıkarsa durumu olur.

istediğin kupon bir araç,tekne vb.ise bu yolu tavsiye ederim.normal bineceğin piyasası olan bir araç arıyorsan ya temiz bildiğin bir aracı al ya da gidip bir acentadan düşündüğün rakama uygun sıfır bir araç al derim.illa ihaleden alacağım diye takılırsan mahkeme satışlarındansa diğer kurumların satışlarını takip etmeni öneririm.tasiş satışlarından kesinlikle uzak dur alımdan sonraki ek maliyetleri çok yüksektir.

genel ilanları içeren ücretsiz bir içerik bilmiyorum.bu tür ilan sitelerinin yetersiz ve kapsamlarının düşük olduklarını düşünüyorum.
  • cizgilipijama  (02.08.09 14:19:29) 
sahibinden.com da ilanları yayınlanıyordu diye hatırlıyorum. ama işyerinden falan düşme alırsan, uğraşır durursun.


  • tulkas  (02.08.09 15:50:30) 
www.adliyeihaleleri.com

İhaleye girme fırsatınız olmadığında sizin yerinize ihaleye girebiliyorlar, hatta mal ihaleye düşmeden borçlu ile anlaşıp alım da yapabiliyorsunuz.
  • henrylee  (01.03.10 13:19:15) 
icradan araba almak için takip listesine şu enpatika.com siteden ulaşabilirsiniz. ayrıca konu hakkında tüm dettaylar makalede açıklanmıştır.


  • nurnur  (12.12.19 00:50:35 ~ 00:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.