[]

hangi haber programı ve neden?

Neden Atv, ShowTV, NTV ya da KanalD izlemeliyim? Genelde bu 4 kanalı izliyorum ama bi türlü seçim yapamıyorum. Kullanıcıların tercihleri ve nedenleri?

Not: Forum havası oldu ama gerçekten merak ediyorum.


 
atv, show tv, kanal d haberleri ancak ülkenin büyükçe bir kısmına gelişmeler nasıl aktarılıyor diye izlenebilecek kanalalları şahsî nazarımda. bir dönemki tgrt (şimdi hangisi eski tgrt bilmiyorum.) geniş muhabir ağı (iha) sebebiyle deprem, seçim vb. hızlı akışın olması gereken zamanlarda iyiydi ama şimdi nasıl bilmiyorum. kanal 7 de yine bir zamanlar entelektüel bir haber bülteni hazırlamayı dert edinmişti, ama artık yok öyle bir şey.


  • jose arcadio buendia  (27.06.07 23:02:19) 
ntv tercih edenzi.
digerleri, gundelikci babinda arada bakilabiliye.

  • x daemon  (27.06.07 23:08:32) 
ben bi kac birand efendiye denk geldim de, kıraathanede daha duzgun yorum yapıyorlar. her habere yorum yapmaya calısıyor fln lfn hic geregi yok.

cnnturk ve ntv cok daha iyi haberler yapıyor. hem icerik hem de uslup olarak. ntv ne etliye ne sutluye karısmıyor salt haber vermeye calısıyor bu da sure olarak epey kısaltıyor tabi.
  • bryan fury  (28.06.07 00:33:49) 
ntvde akşam tvye bakacağım saatlerde banu güven çıkıyor hem günün özeti hemde güzel (estetik ve olaylara yaklaşımı olarak) bir insan görüyorum. diğerleri gereksiz geliyor.
eğer ntv bir tarafa kayarsa yayın anlayışı olarak tabii oraya da alternatif bulunur ama şu anda hayli tarafsız.

  • darknum  (28.06.07 00:51:54) 
show tv'nin iyi haber programi yaptigini hic gormedim. kanal d de birand'dan kaybediyo. atv'ninkileri pek izlemedim ama ntv sanirim bu konuda digerlerinden cok onde. cnnturk bile haber kanali olmasina ragmen cogu zaman taraf oluyo. o yuzden ntv izlemek olaylarin aslinda nasil olduklarini gormek acisindan iyi oluyo.


  • atomant  (28.06.07 01:16:09) 
reha muhtar'dan beri show tv haberi hiç seyretmedim.
biliyorum kimse fikrimi sormuyor ama seyredenede farklı bir gözle bakarım. bunu alanlar posta gazetesini de alıyormu acaba diye de sorabilirim.

"ntv tercih edenzi.
digerleri, gundelikci babinda arada bakilabiliye." 'de başka bir olayı açıklar [[gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var]]

not: [[forum yapmışsınız uçuruyoz biz sizi]] denirse faturayı yukardaki arkadaşlar ödiyecekti :P
  • can see  (28.06.07 02:52:24) 
cnbc-e!


  • gxix  (28.06.07 10:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.