[]

Frankfurt mu Leipzig mi?

17 - 19 ocak arasında gezilecek görülecek yerler olarak hangisimi tercih etmeliyim? Programima gore leipzig daha mantikli ama turistik olarak?

Programim: 13-17 ocak berlin ve 19-20 munih, araya nereyi ekliyim?

Edit: bonus sarki youtu.be

 
Leipzig kücük bi yer ama simdi yeni yil icin standlar kurulmustur, eglenceli olabilir. Frankfurt daha büyük, Mein Tower cikilabilir, orada da yeni yil icin standlar kurulmustur Altstad ve Zeil üzerine. Frankfurt daha iyi gibi bence.


  • emrahday  (09.12.14 12:22:16) 
Frankfurt bok gibi bir yer afedersin. Fuar şehri, 4 senedir Ocak ayında gidiyorum gezilip görülecek bir şey yok bence. Başka yerlere bak derim.


  • kint  (09.12.14 12:25:22) 
kint+1. Frankfurt aşırı gereksiz bir yer. Leipzig'i bilmiyorum ama Frankfurt dışında nereye gitsen daha ilginç olur bence.


  • locococo  (09.12.14 12:48:58) 
frankfurt büyük şehir, gökdelenler falan var işte. almanyanın menhetın'ı diyor almanlar. leipzig biraz daha küçük bir şehir. ikisinde de öyle gezilecek görülecek bir şey bulamazsınız. esasında almanyada berlin harici hiçbir şehirde aman aman gezilip görülecek bir şey yok. her şeyi ülkeye homojen dağıtmış adamlar. bizim gibi her şeyi tek bir şehre toplayıp diğerlerini öldürmemişler.


  • fayfim  (09.12.14 12:53:58) 
frankfurt'ta birşey yok..yakınlarda heidelberg filan var gezebilirsiniz
hoş leipzig'de de bişey yok ki :p o güzergahta Dresden'e, sächsischer schweiz'e moritzburg'a filan gidebilirsiniz
oyum leipzig'den yana
  • niye ama  (09.12.14 12:57:22) 
yol üstünde bir yer olsun dersen bir gün nürnberg, diğer gün bamberg. ordan da münihe devam edersin. frankfurt güzel ama 2 günün var ve yolda çok vakit kaybedersin. o yüzden yol üstü şehirlerde karar ver bence.


  • letheavendangered  (09.12.14 13:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.