[]

koşuyolu hastanesi ulaşım

avrupa yakasından toplu taşıma ile nasıl gidebiliriz?




 
koşuyolu kalp hastanesi di mi? orda bi tane daha hastane vardı diye hatırlıyorum çünkü.

neyse, herhangi bi şekilde kadıköy'e ulaşın (vapur, metrobüs, otobüs, ne bilim), rıhtımdaki minibüs durağında koşuyolu kalp hastanesine giden minibüsler var. "kalp hastanesi" diye bağırırlar.
  • cevap botu  (09.12.14 11:49:53) 
evet kalp hastanesi.

yanımızda yaşlı olacağı için metrobüsle geleceğiz, rıhtıma kadar yürümeden minibüse binmenin bir yolu var mı?
  • tolga asp  (09.12.14 11:53:34) 
istikametler ters onun için ya. rıhtımdan kalkan minibüs, e5 istikametinden gidiyor. hani bazı minibüsler metrobüsün oraya da geliyor ama bunun istikameti nedeniyle olmaz. yanınızda yaşlı varsa sizin için en pratik çözüm şu olabilir, metrobüsle kadıköyde inmek yerine e5'te inersiniz (uzunçayır durağı), oradan taksi yaparsınız, ki çok yakın, az yazar.


  • cevap botu  (09.12.14 11:56:11) 
koşuyolu kalp hastanesi ''kartal''dadır. adı sizi yanıltmasın. eskiden koşuyolu'daydı, sonra kartal'a taşınınca adı değişmedi.

metrobüs ile gelecekseniz, uzunçayır'da metro'ya geçin. ''hastane/adliye'' diye bir durak var son duraklara doğru, orada ineceksiniz.

geçmiş olsun, bir şey olursa yine yazın.
  • diskbudur  (09.12.14 11:56:27) 
Metrobüs'ten Altunizade'de inin, oradan Ümraniye'den gelip Kadıköy'e giden minibusler geçiyor olması lazım (bilen biri bunu teyit edebilir mi lütfen). O minibusler Koşuyolu'ndaki hastanenin önünden de geçiyor.

diskbudur, Koşuyolu'ndaki hastane tamamen iptal mi?
  • nereye bu gidis  (09.12.14 11:57:53 ~ 11:59:57) 
koşuyolu kalp hastanesi 10 senedir filan koşuyolu'nda değil kartalda. koşuyolunda hiç bir ünitesi kalmadı. eski astanenin başhekimlik kısmı aile hekimliği olarak hizmet veriyor şuan. bir de yakın zamanda ilçe sağlık müdürlüğü taşınmış sanıyorum.

bu sizi yanıltmasın.
kadıköy rıhtımdan kartal minibüslerine binin. metroya yakın mı bilmiyorum.
  • gis  (09.12.14 12:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.