[]

osuruktan reklam

yeni çıkan bir reklam var,bir bankanın aile çiftliği reklamı. başta uyuz sesli bir kadın konuşuyor, kapanış da zeki mürenin bir şarkısıyla bitiyor. sizi de uyuz etmiyo mu bu reklam ? izlerken tüylerim diken diken oluyor. ayrıca hiç samimi de değil.son zamanlarda çoğaldı böyle reklamlar. acıtasyon, duygusallık vs ne zaman reklamcılık oldu abi? hiç yaratıcılık yok. hele o 118 reklamı iyice bezdirdi, 3 yıldır kanallarda, kurtulamadık.
siz nasıl tepkiler veriyosunuz böyle reklamlara ?



 
valla ben ne reklamı olduğuna bile dikkat etmedim, zeki müren'in sesini duyunca seviniyorum, o an müsaitsem youtube'dan selami şahin bestelerini dinliyorum. beni rahatsız etmedi.


  • drystedb efficacious  (08.12.14 20:15:30) 
şekerbank reklam kalitesi konusunda eleştirilecek en son markalardan bir tanesi bence bu ülkede. çok az reklam çeker ancak hemen hepsi oldukça kalitelidir. merakınız varsa reklam bloglarından yorumlara da bakabilirsiniz.

diğer söylediğiniz reklamlar ise şekerbank'ın aksine oldukça sığ, nitelikten uzak reklamlar bence de.
  • caknikilsin  (08.12.14 20:17:22 ~ 20:18:06) 
Şekerbank reklamı bence başarılı ve haklı, yani adamlar diğerleri gibi kredi verelim gidin telefon alın araba alın ev alın demiyor, ihtiyacınız varsa krediyi alın çiftçiliğe devam edin, üretin diyor. Kadın sesi biraz daha güzel olabilirmiş ama.


  • atom karincanin torunu  (08.12.14 20:33:58) 
o reklamda zeki müren gitmeee demeye başlayınca benim yeğenim ağlamaya başlıyo.


  • spirit crusher  (08.12.14 20:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.