[]

Opel Corsa kızdırma bujisi değişimi?

1.3 dizel aracimin motor emisyon lambasi yaniyordu
yetkili servise goturdum ariza tesbiti icin 50 lira aldilar

cihaz bagladilar 3 nolu bujinin degismesi gerekiyor dediler
bi buji degisimine iscilik dahil 200-250 lira tutar dediler
bu ne vijdansizlik bi buji alt tarafi

bu degisimi daha ucuza yapabilecek bi özel servis var mi tavsiye edebileceginiz?

 
sanayiye git. oradasağlam usta sor. o sana daha ucuza yapar...


  • inanmazsan inanma  (08.12.14 19:10:44) 
Dikkat et cikartirken kirmasinlar. Parca kaynamışsa motorun icinde kalirsa motoru acmak zorunda kalirlar en az 1500 masraf cikartir. Anlastigin ustaya ise baslamadan detayli sor hik mik yaparsa hic elletme isini bilen birini bul mutlaka. Mumkunse garantisini al onceden


  • zikardo  (08.12.14 19:19:20) 
Alt tarafi bir buji degil.isitma bujisi.opel parca fiyatlarini bilmem ama takilacak isitma bujisinin iyi olmasina dikkat etmen lazim,ucuza yapip oem bir parca takarlar kisa surede gene ayni sorunla karsilasirsin.buradaki asil adilik servisin ariza tespitine para istemesi.oda sanirim milletin tespit yaptirip uzamasina engel olarak dusunulmus.

Lokasyon belirtirsen tavsiye icin daha iyi olabilir.
  • cizgilipijama  (08.12.14 19:21:44) 
istanbul avrupa ya da anadolu yakasi da olur


  • technicalte  (08.12.14 19:27:03) 
yakin zamanda basima geldi, cok bir zaman gecirmeden degistirmek gerek. daha gec motor isinip calisacagi gibi, oraya kaynayip kapak actirtma ihtimaliniz var. o da denildigi gibi yuksek ucrete olur.

bir tanesi bozuldugu icin girismis iken 4 tanesini birden degistirmeniz sizin iyiliginize. ileride bir tanesi daha bozulursa tekrar ayni isciligi vereceksiniz.

bosch marka olanlar 25, kalite indikce 15 gibi fiyatlara tanesini bulabilirsiniz., iscilige de degisik sehir fiyatlandirmasindan 60-100 arasi verebilirsiniz.

fiat motoru kullaniyorum opel-fiat dizelleri ayni motor. oradan bilerik soyledim. diger markalar nasildir bilemedim.
  • gerenkyok  (09.12.14 11:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.