[]

Yılbaşıların eğlenceli geçmemesi

geçmiyor arkadaş. çok mu kasılıyoruz, çok mu eğleneceğiz diye beklentiye giriyoruz bilmiyorum ki. normalde yaptığımız şeyleri yapıyoruz, içiyoruz falan ama başka bir şey yok. hatta eğlenmemiz lazım modunda olduğumuzdan normalden kötü oluyor o akşam.

sizin de öyle mi?


 
yılbaşında hiç eğlenmiyorum, çok eğleneceğiz beklentim de yok. diğer günlerden bir farkı yok benim için.


  • rock n roll  (08.12.14 15:24:30) 
Evet bazen dedigin sey oluyor haklisin guzel bi noktaya barnak basmissin.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.12.14 15:26:31) 
eğlenme zorunluluğu yerini iç sıkıntısına bırakıyor doğrudur. genelde böyle oluyor.


  • ezeriko  (08.12.14 15:30:59) 
bence en güzel evde aile toplantısıyla geçiyor. çok samimi arkadaşlarla da olur. yemekler şahane oluyor, muhabbet güzel, yılbaşı toplanmanın bahanesi oluyor yani.
ama arkadaşın arkadaşı gibi tiplerin geldiği parti ortamı varsa dediğin gibi zorlama oluyor.

  • lily briscoe  (08.12.14 15:31:05) 
şu ana dek geçirdiğim hiçbir yılbaşında sıradan bir cuma gecesi kadar eğlenmişliğim olmadı. dışarı çıkıyorsan fazla kalabalık, evde oturuyorsan ekstra alışveriş, ekstra ıvır zıvır, ekstra içmek zorundaymışsın hissi geriyor insanı. bir türlü rahat hissedemiyorsun. şehirde öyle bir ambiyans olsa yine bir derece de türkiye'desin bir de, sabah 5'te mahallede ezan okunuyor, ne yapıyorum lan ben diyosun.


  • sir gawain  (08.12.14 15:32:51 ~ 15:33:56) 
yılbaşının heyecanını ve o anlamsız telaşını dışardan izlemek keyifli oluyor. yoksa kendisinin bir olayı yok bence. nedir yani. dediğin gibi, normalde de yaptığın şeyleri yapıyorsun sonuçta. arkadaşlarınla, sevdiklerinle bir araya gelip birlikte vakit geçirirsin odur yani. niye daha özel ya da eğlenceli olsun ki? benim birlikte vakit geçirebileceğim birisi de yok, o yüzden son 10 yılbaşını ailemin yanındaysam kuruyemiş-su, kendi evimdeysem kuruyemiş-bira içerek internette geçiriyorum. sadece bir kez, bi' arkadaşımla dışarı çıkmıştım. onda da bi bok yapmadık mal mal dışarda gezdik öyle.


  • pescador  (08.12.14 15:35:05) 
ben de mi sorun var diyodum ki benim gibi olanlar da varmış. normalde gece 4 den 5 ten erken yatmayan ben yılbaşı gecesi hadi uyuyalım artık moduna giriyorum.


  • justinho26  (08.12.14 15:45:20) 
Erken yatip uyudugumda daha cok keyif aliyorum.


  • mavi istiridye  (08.12.14 15:45:35) 
son bir kaç senedir eski okul arkadaşları ile ailece geçiriyoruz yılbaşlarını. hepimiz ayrı şehirlerde olduğumuz için bir buluşma havasında geçiyor ve inanılmaz eğleniyoruz. evde eğleşiyotruz tabi.

öyle deli gibi eğlenecez diye kasmıyoruz tabi, zaten böyle bir grup toplanınca spontane kahkahalar filan, müthiş.
  • teritori  (08.12.14 16:50:09) 
en güzel yılbaşı gecelerimi kız arkadaşımla kafamıza göre takılarak geçirdim. program falan yok. evde içiyoruz, çıkıyoruz dışarı aklımıza esen bara oturup bir iki içip kalkıyoruz. para verip dahil olunan fix programlar bana hiçbir zaman cazip gelmedi zaten.


  • bira sisesi kapagi  (08.12.14 17:23:05) 
Aile de olsa arkadaş da olsa zorla eğlenmeler beni geriyor. Keza doğum günü kutlaması da. Eğlenmeyi içimden geldiği ve o an doğaçlama öyle geliştiği için seviyorum. "Evet, şu akşam şu saatte eğleceğiz" planları görev gibi oluyor. Community'de "Attempts to make the holidays brighter tend to give them a certain darkness" diyordu, bir şeyleri olduğundan daha neşeli hale getirmek için uğraşmak yanında biraz stres getiriyor.


  • aychovsky  (08.12.14 17:27:51) 
ben de eğlenmiyorum ama en azında ailece birlikte vakit geçiriyoruz akşam yemeğidir, sohbet muhabettir güzel oluyor.


  • la femme de turc  (08.12.14 17:38:09) 
Bende de öyle oluyor. Normal bir haftasonu cuma, cumartesi akşamım meyhane olur, pub olur daha güzel geçiyor.

Cevaplara baktım demek ki çoğunlukta böyle oluyor.
  • secilmis uye  (08.12.14 17:41:51) 
Biz hep ailece oluruz ve hunharca yiyip içeriz o bakımdan çok mutlu olurum :D çok çok eğlendiğim söylenemez ama mutlu ve huzurlu oluyorum o da yeter daha ne :D


  • capitatum  (08.12.14 17:56:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.