[]

Sakala lazer uygulamak

Arkadaşlar merhaba.
Sakalı lazer ile ortadan kaldırmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Sakalsız erkekler size nasıl geliyor?
Çok gür sakal hakkında ne yapılabilir?
Teşekkürler.

 
Ben erkeğim ama cevaplayım. Lazerle çizdirme olayı inanılmaz itici, böyle çizgi gibi olanlar için diyorum. Sakal yapısı gereği biraz dağınıktır zaten. Sakalsız erkek olayına kadınlar yorum yapsın. Ama sakalı olmayan erkeklerin sakal için türlü türlü çözüm aramasından anlaşıldığı üzere, önemli bir şey sanırım :).

Ha bana sorarsan traş olmaya inanılmaz üşenirim. Ama sakalsız olmak da istemezdim. Kısacası traş olmaktan sıkıldıysan lazer olayı mantıksız.
  • osurdum  (08.12.14 13:27:07 ~ 13:28:06) 
Sakalsiz erkek olmaz, itici bence.


  • rayde  (08.12.14 13:29:11) 
Crossdresser falan değilsen çok saçma.


  • angelus  (08.12.14 13:37:11) 
lazer yüzde pek etkili olmuyor. en kuvvetli makinede bile çenemdeki birkaç kılı bile zayıflatamadılar.

sizin nasıl olacak bilemedim.
  • mea maxima culpa  (08.12.14 13:46:27) 
bir kadın olarak görüşüm: traş olunduğu halde sakal hala belli oluyorsa, çok sık ve sertse, itici. seyrek sakal traşlı da, traşsız da iyi görünüyor. hiç sakal yoksa, sorun değil benim açımdan. olan sakalı yok etmek ise(seyreltmek değil) kişisel tercih bence. böyle yapanların kimler olduğunu da üç aşağı beş yukarı biliyoruz. yine de size kalmış, isterseniz yaptırın.
çok gür sakal konusunda ise, ne yapılabilir bakmak gerek. tüylerin azaltılmasından hareketle(sakalım yok haliyle), lazer epilasyonla azaltılması yoluna gidilebilir. tamamen yok etmek şeklinde değil de, seyrekliği sağlanıp, o noktada bırakılabilir. çenenin altı hariç, boyunda varsa; o kısımdakiler tamamen yok edilebilir.

  • oinone pe  (08.12.14 13:52:59) 
Teşekkür ederim cevaplar için.


  • ipmus90  (08.12.14 19:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.