[]

uydu alıcıları

elimde bi adet atıl odada bulunan ilk çıkan plazmalardan var hd özelliği falan yok. Plazmanın arkasında 3 renkli deliklere bir adet uzatma şeklinde scart girişi bağlanmış.

Çok kullanılamayacak bu tv için uydu alıcısı alıcam lakim anlamadım ben büyük kutululardan mı almak gerekir yoksa linkteki cihazlarda işimi görürmü?
www.bimeks.com.tr

veya öneriniz varmı?

 
En pratiği bu.


  • nereye bu gidis  (08.12.14 11:58:10) 
doğrudan scart girişi de vardır tv de. bu linkteki veya benzerleri olur sana.

gittigidiyora bak, daha uyguna bulursun. şimdi alsan yarın elinde olur.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (08.12.14 12:04:27) 
bunların kumandası falan var değilmi? Tv'ye adapte olup normal kanal değiştiri gibi olmicak.. uydu alıcısı kumandanın sinyalini görücek yani plamanın bi yerine sabitlemek gerek bu hedeyi?

Birde bulmuşken uyducu yukardaki çanağın çıkışı azmış 4 lü çoğaltıcı takıcakmış 150 tl istiyor çokmu bu para? İnternette çoğaltıcılar 20 tl gibi bişi
  • eja  (08.12.14 12:04:42 ~ 12:09:01) 
Gosterdiginizden kullaniyoru gayet kullanisli ve yeterli. Ayri bir kumandasi var kanallari onunla degistiriceksiniz. Cogalticidan kastiniz Lnb ise daha gecen hafta 4 lu lnb taktirdim 45 lira onun icin 30 da canak kurulumu icin toplam 75 verdim. Bence cok istiyor.


  • Dr_Stat  (08.12.14 12:15:53) 
uyducunun söylediğini söyliyeyim ben size. çatıdaki uydunun çıkışı 2liymiş, dolayısı ile ben uydu çekmek istersem uyduya takamaz doluymuş. o yüzden 4lü bi hede takıcam dedi. Zaten en üst katım ve uydu çanağıda tam odanın tepesinde, kullanacağı kabloda çok olmicak 150 banada çok gibi geldi. Tesekkurler herkese


  • eja  (08.12.14 12:21:04 ~ 12:21:45) 
Tamam 2li lnb yerine 4 lu takacak bu sayede o canaktan 4 tvye uydu yayini gidecek. Kablonun metresi 1 lira olsa 40 m kablo cekse 50 de lnb icin alsa 20 de iscilik alsa 110 yapar ki o bile cok cunku kablonun metresi genelde 50 krs. Baska bir uyducuyla gorusun bence.


  • Dr_Stat  (08.12.14 12:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.