[]

alex de souza

lan bu adamsız fenarbahçe fenerbahçe değil gibi. yensek de yenilsek de alex olsaydı böyle olmazdı diyen rakip takım taraftarları var mı?

bir beşiktaşlı olarak kendisine saygım sonsuz. Babam dahil herkese küfrettim bir tek bu adam hariç.

bugün fenerbahçe iki kelimelik bi tebrik yayınlamış o kadar. fenerbahçeliler nasıl dayanıyo lan bu olaya? Ben bi tebrik mesajı yazsam daha samimi bir şeyler yazardım.

 
erkek arkadaşım nadiren küfreder yanımda, bugün o nadir anlardan birini yaşadık fenerbahçe sayesinde. facebooktaki yorumlardan falan da gördüğüm kadarıyla bütün fenerbahçelileri çok kızdırmış bu açıklama.


  • vesna  (07.12.14 21:49:39) 
Aziz Yildirim doneminin bittiginin resmi gostergesidir Alex'in gidis sekli. Uzatmalari oynuyor. Yakinda doner Alex vatanina.


  • termostad  (07.12.14 21:53:53) 
Bir beşiktaşlı olarak aziz yıldırım'dan sonraki yönetimin ilk işinin alex'e kadıköyde jubile yaptırmak olduğunu düşünüyorum. Ben bile duygulandım bugün maçının fotoğraflarına falan bakınca. Cidden fenerliler için zor olmuştur anlayabiliyorum


  • nundu  (07.12.14 21:59:10) 
fenerliler genelde mal olduğu için azizin bittiği falan yok.

şike yapılmasına göz yummuş, kombine almış taraftarın çoluğu çocuğuyla stadın kapından döndürülmesine ses etmemiş, şu hakareti www.youtube.com yemiş adamların tavır koyabilmesi, irade gösterebilmesi imkansız.

her konuda aziz yıldırıma kızan koyu fenerli arkadaşım önce 4. yıldızı alak diyor.

yani sözün özü çok alex geçer, fenerden bi yol olmaz.
  • baal  (07.12.14 22:02:51) 
malum kişiyle birlikte en nefret ettiğim kişi aziz yıldırım'dır. önceden gururla "fenerbahçeliyim" derdim ama aziz yıldırım ve yalakaları kulübü yönettiği sürece fenerbahçeli olmanın gurur duyulacak bir yanı yok. uzatmaları oynadığına falan da katılmıyorum. adam istediği gibi at koşturuyor. ne kadar isterse o kadar kalır. nasıl bir güçse anasını satayım kimse indiremedi şu adamı. bunca yaptığı pisliklere rağmen hala aziz yıldırım maskeleri takanlar, saracoglu'nda aziz yıldırım lehine tezahürat yapanlar oldukça bu adam bitmez. fenerbahçeyi bitirir ama kendi bitmez. alex gibi herkes tarafından benimsenmiş bir insanı resmen kovdu ötesi var mı? hele bugün yapılan 2 satırlık açıklama hiç yapılmasaydı daha iyiydi. küfür gibi resmen "eski oyuncumuz" denmiş. ayıptır. alex'i babam kadar severim. o yüzden bir gün fenerbahçenin başına gelsin istemiyorum. bu iğrenç taraftar alex'e değil aziz'e sahip çıktı bunu unutmasın kaptan. benim gibi düşünen çok fenerbahçeli var ama azınlığız. o yüzden bir kez daha ihanet etmeyelim alex'e. gelmesin. biz de onu özlediğimizle kalalım.


  • lionel andres  (07.12.14 22:31:39) 
@lionel andres O aziz diye bagiranlar parali asker. Kaldiki Alex'e sahip cikilmadi demende dogru degil. O bahsettigin igrenc taraftar Sabiha Gokceni yakiyordu. Evinin bahcesinde sabahladilar uyudular kalktilar. Aziz'e, sike yaftasi uzerimize yapistirildigi icin sahip cikildi. Ben sike yapildigina gram inanmiyorum. O malum sahisla oglunun acin telefon gorusmelerini dinleyin. Uefa ve CAS'da demeyin. Polis fezlekelerine gore verilen ceza saka gibi bir seydir.


  • termostad  (07.12.14 23:09:54) 
@termostad, yazdığımı iyi okumamışsın. iğrenç olarak nitelendirdiğim taraftar alex'in evinde sabahlayan taraftar değil. aziz yıldırım maskesi takan, statta aziz yıldırım diye bağıran güruh iğrenç taraftar. afedersiniz "göt kılı" olarak bahsettiğimiz kesimden farkı olmayan bir grup onlar. senin dediğin paralı askerlerden bahsettim işte. şike konusu ayrı bi konu. 19 şampiyonluğun 18'inde şike yapmış olabilir fenerbahçe ama 2010-11 sezonunda şike yapıldığına kesinlikle inanmıyorum. olaya biraz objektif yaklaşan biri de inanmayacaktır zaten. şikeci yaftası yapıştı üzerimize, olsun o değil mesele. kaldı ki önceki şampiyonluklarda şikeli maçlar mutlaka vardır. her takımın da ucundan kıyısından bulaştığına inanıyorum ama "malum" sezonda fb'nin şike yaptığına inanmıyorum.


  • lionel andres  (07.12.14 23:21:14) 
aziz yıldırım eskiye emeğe bi çok kişiden daha fazla saygı duyan biridir. vefakardır. bunu fenerbahçeliler iyi bilir.

lefter'in hayatını araştırsanız bile anlarsınız keza süleyman seba ve duyulmamaış bi sürü örnek..

alex'in gidişi yanlıştı. alex'in de aziz yıldırım'ın da hataları oldu. ortalığı bulandıranlar da oldu.

ama alex fenerbahçe'ye dönerse bu aziz yıldırım muhalifleri eliyle olmamalı. öyle olacağını da sanmıyorum zaten. alex'i bu ülkeye getiren bu kadar uzun süre fenerbahçede oynamasına neden olan en büyük etken aziz yıldırımdır.

fenerbahçeyi de ülkeyi böldükleri gibi bölmeye çalışanların oyunlarına alet olmadan yuvasına döner umarım bi gün.
  • heidifener  (08.12.14 01:18:11) 
abi dayanamıyoruz. yapacak bir şey yok. güç yetmiyor. 3 temmuz dönemi yaşanmamış olsaydı, şimdiye çoktan gitmişti aziz yıldırım. hadi onu geçtim, eğer seçimlerde rakibi maa olmasaydı yine gitmişti.

aziz yıldırım'ın zamanında fenerbahçe için yaptıkları gözardı edilemez fakat bu şimdiki halini daha fazla tahammül göstermemizi gerektirmez. kaptırdı kendini gidiyor. kardan çok zararı var.
  • nawar  (08.12.14 01:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.