[]

KYK Borç Erteleme Dilekçesi

2008'de kredi almaya başladım, 2012'de bitti normal olarak ve ben 2014'te mezun olduğum için bir de baktım bu adamlar borcun ödeme işlemini Ekim'de aktif hale getirmişler ve hatta bir miktar da faiz bindirmişler.

Şimdi bu borcu ötelemek için sitesinde bir dilekçe var yalnız bunu nereye teslim ediyoruz? Ek bir belge gerekiyor mu? Yaptırmış olanlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.


 
dilekçeyi genel müdürlüğe postalıyorsunuz sadece. kredi geri ödemesi başlamadan dilekçe göndermeniz gerektiği için, eğer gerekli ise ek olarak ne yapmanız gerektiği konusunda çağrı merkezini arayınız.


  • uykusunu yakalayan adam  (07.12.14 21:22:56 ~ 21:24:46) 
Ekimin sonu sondu. Şu an artık icralık olduğu için vergi dairesine havale etmişlerdir, umarım kabul ederler dilekçeyi.

Ankaradaki kyk genel müdürlüğüne postaneden tahhtlü ile yollamıştım ben. 3 günde gidiyor.
  • Cursed Chico  (07.12.14 21:53:20) 
borç başlamadan önce yüksek lisans askerlik ve işsizlik gerekçesiyle erteleme yaptırabiliyorsunuz. ödeme başladıktan sonra yaptırılmıyor diye biliyorum. sitesindeki dilekçeyi sitesindeki iletişim adresine postayacaksınız.


  • maxhoper  (07.12.14 22:13:17 ~ 22:13:30) 
tüh be ben de unuttum ertelemeyi.

şimdi şu vergi dairesine geçti demek mi oluyor? 4 lira gecikme faizi gelmiş:

prntscr.com

gerçi ablam 2010'dan beri ödemesi gerekiyor bu borcu ödemiyor. öyle hemen icra, haciz olayı başlamıyor da erteletseydik iyi olurdu.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (07.12.14 22:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.