[]

anroid için olmazsa olmaz uygulamalar neler?

sizinkiler nedir? oyun ve program olabilir.




 
Google Chrome
Mx player
moon+ reader
Dizi Cu
ES Dosya Yöneticisi

Ve bilindik sosyal uygulamalar. Bu kadarı
  • IncredibleMau  (07.12.14 20:12:08) 
Chrome
Bs player
Dizitvhd
Lig tv
Fb
Twitter
Youtube
  • lionel andres  (07.12.14 20:24:00) 
kendi kurduklarımı yazayım.

programlar:

camscanner
mx player
accuweather
keepsafe
mobil tv izle
shazam
snapspeed (yanlış yazmışım, snapseed. minik donut canavari'na teşekkürler. ^^)


oyunlar:

fun run
dumb ways to die
true color
one more line
duet
stick hero
don't touch the spikes
ve kesinlikle BADLAND

bu kadar. :)

not: oyunlar mükemmel, kesinlikle denemelisin.
  • yirmisantim  (07.12.14 20:31:38 ~ 20:50:38) 
swiftkey(klavye)
tunein radio(bir sürü radyo)
tureng sözlük
yandex browser
ub reader
nova launcher
accuweather
  • doxanikee  (07.12.14 20:38:14) 
battery doctor, drive, spendee, *ccleaner, gmail, google camera, whatsapp messenger facebook skype, *SolCalendar, spotify, 9gag, youtube, airdroid, clueful, antivirus free, *SWIPE, es file Explorer, keep, *maps me, 8tracks, *airdroid, dict.cc, qr droid.

daha fazlasina ihtiyac duymadim, her uygulamam kategorisinde baska baska uygulamalari denedikten sonra karar verdiklerim. yildizlilar özellikle favorilerim ve cok gözden kacan programlar. airdroid biliniyor da neyse anladin sen iste.
  • portmanto  (07.12.14 21:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.