[]

Hachi: A Dog's Tale filmi hakkında

5-6-7 sınıflara izleteceğim de filmde uygunsuz bir sahne var mı




 
yok.


  • Godless  (07.12.14 19:36:11) 
Lütfen çocukların zihinsel gelişimlerini güzel filmlerin/hikayelerin Hollywood remake'leri ile köreltmeyin. Daha kaliteli bir "zevk" seviyesi geliştirmelerine engel olmayın.

Orijinal Japon versiyonunu izletin.
  • hiko seijuro  (07.12.14 19:41:16 ~ 19:41:39) 
ağlarlar ama


  • ermanen  (07.12.14 19:59:13) 
Izleyeli uzun zaman oldu ama yok diye hatirliyorum. Aklima geldi huzunlendim yine. Ah be hachi...


  • lionel andres  (07.12.14 20:28:06) 
Hiç bir sakıncalı sahne yok ama şöyle bir çekincem var; bir tarafım izletin ki çocuklara gerçekten farkındalık yaratacak bir etki bıraksın diyor, diğer tarafım da çocuklara duygusal açıdan fazla gelebileceğini düşünüyor. Duygusal bir insan olarak hayatta ağladığımın toplamından daha fazla ağladım bu filmi izlerken. Her seferinde de helak oluyorum. Şimdi duyuruyu görünce açtım ve sadece 3-5 dakika ve bir kaç sahne izledim filmi ve yine aynı durumdayım.

Daha önce konuştuğum arkadaşlarım da benimle aynı durumda olduklarını söylediler bu filmi izlerken. Bence bir ön izleme yapıp karar verin. Çocukların hüngür hüngür ağlayacağı kesin. Sizin de öyle bana kalırsa. Film aslında çok da öğretici ama... Neyse yazarken karar verdim, izletin. Çocuklara fazla gelmeyecektir sadece uzun süre durmadan ağlayabilirler. Sonrası için etki oluşturacak bir durum yok, sadece hayvan sevgileri körüklenecektir. Reaksiyonları da merak ettim, lütfen daha sonra bilgilendirin.
  • dartdevil  (07.12.14 20:45:31) 
izletme çok ağlıyor insan, küçücük çocuklara yazık.


  • kuzey li  (07.12.14 20:48:34) 
Hatırladığım kadarıyla, filmin en en başında, karakterin eşiyle birkaç dakikalık sahnesi vardı, bir bakın isterseniz. Çocuklar için düşünerek söylüyorum bunu tabii.

Çok naif bir film.
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (27.11.15 23:18:54) 
Uygunsuz sahne yok da, film çocuklarda travma yaratabilir.


  • whimsical  (27.11.15 23:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.