[]

utorrent'ten anlayanlar?

beyler eski bir video indiriyorum. 24-25 kb ile ufak ufak iniyor ama %52.2'ye gelince niyeyse yuzde kismi %52.2 kaldı. hala da download 24 kb upload 400 kusur. download ve upload aynı dosyada devam ederken bu %52 neden ilerlemez?




 
ekte dosyayı ekledim cevapla butonunun altından bakabilirsiniz cok ufak oldugu icin zor gorunuyor


  • maresalx  (07.12.14 16:28:39) 
bug olmuş gibi görünüyor. priority'yi high yapmayı dene. eğer bayaa uzun süredir 52.2'de takılı kaldıysa (bi yarım saat falan) hala olmuyosa bi kapa aç. yalnız bunu kontrol etmenin bi yolu daha var. bilmiyorum tek dosya mı ama, tek değilse şayet, utorrent'ten ilgili torrent'i seçince, alt tarafa tab'lar gelecek, oradan "files" a tıklarsan, paketin barındırdığı dosyaların hanginin yüzde ne kadarını indirdiğini de gösteriyor. bazen orası daha sağlıklı bilgi veriyor.

edit:

files kısmında da %52.2 mi o tek dosya?
  • cevap botu  (07.12.14 16:30:37 ~ 16:38:06) 
cevap botu, bir dosya var. bandwtih allocation High konumda zaten. 5-6 kere kapatıp açtım. indiriyor indiriyor ama %52.2 gosteriyor hala. upload costu 600kb upload ama niyeyse ilerlemedi bi turlu. yarim saati de gecti %52'de takılalı


  • maresalx  (07.12.14 16:35:48) 
dosyanın seed'i yoktur. daha doğrusu şöyle diyeyim, seed var ama onlarda da senin gibi dosyanın sadece %52.2'si var. bu yüzden daha fazlasını indirmiyor ama upload ediyor. dosyanın availability'sine bakın, eğer değer 1'den az ise bu dediğim senaryo doğrudur.

utorrent'de dosyanın tamamını indirdiğinizde bile download etmeye devam eder, bu download torrent'teki dosya ile alakalı olmayıp sürüdeki diğer kullanıcılar ile veri alış verişinden dolayı olur. genelde sürekli bir download olmaz gerçi, orda bir sıkıntı olabilir evet
  • panzerkampfwagen iv  (07.12.14 17:06:37 ~ 17:15:04) 
bende de oldu böyle iki defa, upload tavan yapmıştı, ara ara da download sıfırlanıyor sonra tekrar başlıyordu. birinde de durmuştu download, bir hafta sonra falan açmıştım tekrar, inmişti o zaman tamamen.


  • uykusunu yakalayan adam  (07.12.14 17:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.